İnceleme Airpods Pro 2.nesil

Güzel inceleme olmuş hayırlı olsun. Ben ses kalitesinden hiç memnun değilim. Ses kalitesi için alınacak bir kulaklık değil. Şarjı cidden çok uzun süre gidiyor ve ekosistem muhabbeti konusunda rakipsiz. 14 PM İle kullanıyorum.

Silikonlu kulakliklar kulagimdan genellikle hep duser. Bunda boyle bir sorun olur mu acaba? Hijyen kosullarindan dolayi deneyemiyorum da. Ne diyorsunuz?
Kulaklığa uyumlu köpük uç kullanmanızı öneririm. Yalıtımı maksimize etmesinin yanısıra sizin düşme probleminizi de ortadan kaldıracaktır.

Ses kalitesinden memnun olmama sebebiniz nedir? Deneyimlediğiniz hangi kulaklık size daha kaliteli geldi?

Elinize sağlık hocam inceleme güzel olmuş. Bende bir yıldır ilk seri Pro'yu kullanıyorum genelde işteyken hep kulağımda oluyor, ses kalitesi iyi, kulağımdan bir kere dahi düşmedi şarj konusunda 5 saat gibi bir kullanım sunuyor. Memnunum.

Bu arada uyumluluk açısından birkaç ekleme yapayım. Bu birkaç günlük kullanımda izlenimler olumlu yönde çokça değişti. Transparency modu çok iyi. Sesler çok net ve anlaşılır geliyor. Ayrıca bu modla alakalı amplifikasyon ve karşıya odaklanma gibi özellikler mevcut. Ayrıca ANC konusunda çok çok iyi. Mikrofon ofis ortamında muhteşem fakat dışarıda bozulmalar ve anlaşılamamazlık yaşanabiliyor. Telefona arama gelince Siri "xxx arıyor. Cevaplansın mı?" diye soruyor ve evet dediğinizde arama otomatik olarak yanıtlanıyor. Mesaj geldiğinde (WhatsApp için de denedim.) mesajı otomatik olarak okumaya başlıyor. Normal mesajın sonunda ise yanıtlamak isterseniz yanıtla demeniz yeterli diyor. Yanıtla derseniz söylediklerinizi metin olarak yazıp karşıya iletiyor.

Son düzenleme:
Sirinin cevap özelliğini nasıl aktif ettiniz?

Çok iyi ürün almışssınız. Uzun yıllar kullanılabilir. Apple firmasının garantisini konuşmaya gerek bile yok.

Gerçekten Apple uzun süreden sonra garantisini çok ama çok bozdu, telefonlarının arkasında durmuyor kulaklık kısmında nasıldır bilemem AirPods ile hiç problem yaşamadım. Garanti konusunda çok suistimal edilme durumundan da kaynaklı olabilir ama artık hiç müşterisini korumuyor sorun yaşadınız mı direk mahkemeye gidin kazanırsanız alırsınız demeye getiriyor.

Şu an Jabra Elite 75t kullanıyorum ses kalitesinden memnun olsam da mikrofon konusunda çok vasat, serviste veya yolda yürürken bağırmam gerekiyor karşıya ses gitmesi için. AirPods 1 de bu olmuyordu, AirPods Pro 2 düşünüyorum ama o paraya değer mi? Veya mikrofon konusunda sorun yaşatır mı bilemedim. Sizce mikrofonu dışarı da tatmin edici mi? Çok fazla telefonla konuşmuyor olsam da dışarıda kulaklığı çıkarıp telefonu kulaklığıma götürmek de istemiyorum sonuçta bu yüzden kablosuz almıyor muyuz?

Hocam testleri internetten izlerseniz daha rahat deneyim sahibi olursunuz. Şöyle anlatayım ki bizim ofisin yangın merdiveninde klimaların pervaneli şeylerinden var. O çalışıyorken yanında konuşursam ses boğuk gidiyor ama sesimi biraz yükseltirsem anlaşılıyor. Onun haricinde dışarıda rüzgarlı ortam da dahil sesin net değil diyen duymadım. Ofis ortamında zaten çok çok iyi. Ben de mikrofon odaklı aldım ama sesiyle de mest oldum. Değer mi konusu kişiye bağlı bir şey. Benim işime çok katkısı olacağından bana göre değdi.

Bu arada garantide Apple ile muhatap olmamak için Amazon üzerinden aldım. Zaten daha ucuza 4994TL'ye geldi. Amazon ne olursa olsun mağdur etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…