AirPods tipi kulaklık önerisi

TheBlein

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2019
Mesajlar
428
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği
Arkadaşlar merhaba. Sadece müzik dinleyeceğim ses kalitesi iyi AirPods tipi kulaklıklardan öneriniz var mı? Buds tipi kulaklık sevmiyorum kulak içine sokuyosun tuhaf hissettiriyor ve düşüyor.
 
Taotronics Soundliberty A10 var süper kulaklık. ANCsi var, sensörleriyle kulaktan çıkarınca müziği durduruyor. Bayağı hassas çalışıyor sensörleri. Bendeki momentum 3 tws gibi iyi değil anc ama biri 9000 biri 1200 lira normal. Yine de fiyatına göre bayağı iyi kulaklık.
 
TaoTronics SoundLiberty A10 var süper kulaklık. ANC'si var, sensörleriyle kulaktan çıkarınca müziği durduruyor. Bayağı hassas çalışıyor sensörleri. Bendeki momentum 3 TWS gibi iyi değil ANC ama biri 9000 biri 1200 lira normal. Yine de fiyatına göre bayağı iyi kulaklık.

Hocam şimdi sipariş veriyorum umarım dediğiniz gibidir.
 
Hayırlı olsun hocam
Sağolun hocam.

Hayırlı olsun hocam.

Hocam tekrar merhaba. Kulaklık elime ulaştı fakat şarj sorunu yaşıyorum. Kılavuzda yazdığına göre beyaz ışık yanıp sönüyorsa şarj oluyor, sürekli yanıyorsa Full şarj olmuş anlamına geliyormuş. Bende tam 2 saat civarı şarj ettim. Deneme amaçlı aldım iPhone 6S ile eşleştirdim ama battery Low diyor. IPhone'den bakınca şarjı yarım gözüküyor neden böyle? iPhone 6S ile beraber gelmiş olan şarj adaptörüyle şarj ettim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı