AJ159p ile Cosmic Glass V2 kullanılır mı?

icebkr

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Cosmic Glass V2 bir mouse Pad'im var ve AJ159p almayı düşünüyorum. Sizce güzel bir kombo olur mu veya obsidiyen skatez şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. Cosmic Glass V2 bir mouse Pad'im var ve AJ159p almayı düşünüyorum. Sizce güzel bir kombo olur mu veya obsidiyen skatez şart mı?
AJ159p’nin duyduğum üzere skatezleri kötü. Berbat değil ama kötü. Ayrıca öyle üst segment bir mousepad’in yanında neden AJ159p tercih etmek istiyorsunuz hocam? Bütçenizi söyleseniz daha iyi önerileri çıkabilir.

AJ159P'nin duyduğum üzere skatezleri kötü. Berbat değil ama kötü. Ayrıca öyle üst segment bir mouse Pad'in yanında neden AJ159p tercih etmek istiyorsunuz hocam? Bütçenizi söyleseniz daha iyi önerileri çıkabilir.

Mousepadi ucuz denk getirdiğim için almıştım. AJ159p kaliteli bir sensör kullanıyor diye tercih etmiştim. Obsidyen skatez şart gibi o zaman.

Mousepadi ucuz denk getirdiğim için almıştım. AJ159p kaliteli bir sensör kullanıyor diye tercih etmiştim. Obsidyen skatez şart gibi o zaman.
Alsanız o mousepad ile tam etkisini görürsünüz, iyi olur hocam. Kaliteli bir sensör kullansa da MCU kısmında ortalama denilebilecek bir MCU’ya sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı