Temu iade garantisi veriyor. Öbür yerler vermiyor ne yazık ki.2.el sıfır kutu almak daha mantikli.
Hayır aynı satıcı. Ben bu satıcıdan aldım geldi. Bunda da var mavi tik.Satıcı orijinal satıcısı değil gibi sanki. Önceki ürünlerde doğrulanma etiketi vardı, bunda göremedim.
Yapacak bir şey yok. O ekranlı olandı bir daha gelmez gibi duruyor. Bu hep bu fiyattaydı.Önceki 850 TL falan degil miydi vergi ile? Bu vergi ile 1600 TL'yi geciyor.
1600 TL’lik ürünün normalde şu an gümrük düzenlemesine göre gelmemesi lazım.Önceki 850 TL falan degil miydi vergi ile? Bu vergi ile 1600 TL'yi geciyor.
Vergi dahil fiyat değil o. Vergiden önceki fiyatın kargo ve ürünün vergisiz fiyatının 1070 lirayı geçmemesi gerek. Yanlış bilgilendirmeyin. Temu aldırmıyor zaten geçmeyecek ürünü.1600 TL’lik ürünün normalde şu an gümrük düzenlemesine göre gelmemesi lazım.
Bu haliyle de alınmaz daha önceki indirim daha sağlamdı. Ürün bende var fena gıcırdıyor tavsiye etmem.Vergi dahil fiyat değil o. Vergiden önceki fiyatın kargo ve ürünün vergisiz fiyatının 1070 lirayı geçmemesi gerek. Yanlış bilgilendirmeyin. Temu aldırmıyor zaten geçmeyecek ürünü.
Söylediğin tutar şu an 1070 TL ürün yılbaşından sonraya kalırsa ürün gümrükte kalır. Dolar İllaha artıcak.Vergi dahil fiyat değil o. Vergiden önceki fiyatın kargo ve ürünün vergisiz fiyatının 1070 lirayı geçmemesi gerek. Yanlış bilgilendirmeyin. Temu aldırmıyor zaten geçmeyecek ürünü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.