Diğer AJ159PRO 8000Hz tekrar satışta! 1028 TL + vergi

Bu haliyle de alınmaz daha önceki indirim daha sağlamdı. Ürün bende var fena gıcırdıyor tavsiye etmem.
Bende de var hiç gıcırdamıyor.

Bu haliyle de alınmaz daha önceki indirim daha sağlamdı. Ürün bende var fena gıcırdıyor tavsiye etmem.

Söylediğin tutar şu an 1070 TL ürün yılbaşından sonraya kalırsa ürün gümrükte kalır. Dolar İllaha artıcak.
1070 TL vergiden önceki fiyat dostum? Yılbaşıyla ne alakası var? Kargo dahil edilecek yılbaşından sonra Temu'da kargo zaten bedava. Temu'yu etkileyen bir durum yok.

Bende de var hiç gıcırdamıyor.

1070 TL vergiden önceki fiyat dostum? Yılbaşıyla ne alakası var? Kargo dahil edilecek yılbaşından sonra Temu'da kargo zaten bedava. Temu'yu etkileyen bir durum yok.
Kardeşim şu an 30 Euro limiti var. Demek istediğim şey ürünün gümrükte kalması Euro/Dolar’ın biraz oynamasına bakıyor. Senin sipariş verdiğin zaman değil gümrükte işleme alındığındaki kur referans alınır? Anlayabiliyor musun? Aradaki makasın çok düşük olduğuna dikkat çekiyorum.

Son düzenleme:
Kardeşim şu an 30 Euro limiti var. Demek istediğim şey ürünün gümrükte kalması Euro/Dolar’ın biraz artmasına bakıyor. Senin sipariş verdiğin zaman değil gümrükte işleme alındığındaki kur referans alınır? Anlayabiliyor musun?
Euro dolar'ın düşmesi gerekiyor yaptığın hesaba göre. Euro dolar artınca aynı liraya aldığın ürün daha düşük euro/dolar yapıyor.

Ekranlı olanı Apex olan kronik sıkıntısı var diyenler vardı bu ise Pro modeli daha olumlu yorum alan Apex fazlaca indirime girdi param kalsaydı bu modeli alabilirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı