Attığımı almak çok daha mantıklı gibi hocam.Razer Deathadder V3 Kbl. Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Eğer kablolu düşünürsen şöyle komik bir indirim var.
Furylevel Beken kullanıyor ve maksimum 1000hz raporlama veriyor. O MCU 1000 hz de fazlasıyla besliyor. Ajazz faredeki MCU PAN1080. Datasheetlere bakarsan Nordic 52840 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu görebilirsin. 10 gündür kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım mouse’ta. Hakkında bilgi sahibi olmadığın konulara böyle yorumlar yapma.Tutuş şekliniz uygunsa DeathAdder V3 alınmalı, şuan indirimde ve 1500 TL fiyatı.
Furylevel ve Ajazz farelerin MCU'su çöp, kumar gibi.
Ajazz AJ159 Apex fareyi aldım ve yakında gelecek göreceğiz ama ben hiç sanmıyorum sorunsuz çalışacağını nedense.Furylevel Beken kullanıyor ve maksimum 1000hz raporlama veriyor. O MCU 1000 hz de fazlasıyla besliyor. Ajazz faredeki MCU PAN1080. Datasheetlere bakarsan Nordic 52840 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu görebilirsin. 10 gündür kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım mouse’ta. Hakkında bilgi sahibi olmadığın konulara böyle yorumlar yapma.
Ben kullanıyorum diyorum ya? Tonla kullanan var benden başka da. Bu kadar kolay değil adam dolandırmak. Milyar dolarlık Temu sence 5 10 bin dolar için adını karalar mı?Ajazz AJ159 Apex fareyi aldım ve yakında gelecek göreceğiz ama ben hiç sanmıyorum sorunsuz çalışacağını nedense.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.