Ben ikisinden de aldım hadi hayırlısı en kötü iade ederimProsunu almayi dusunuyordum açıkçası ama su vergi sisteminden dolayi hala icim rshat değil. Bir de bu konu üzerine.
Attack Shark Aj159 Apex için bu sorunları çözdüğünü yazmış geçen ay belki sizinki eski modellerden olabilir. Aldığınız 2. yeni miydi?İnceleme: Ajazz AJ159 Apex ilk izlenim
Merhaba arkadaşlar. Whatgeek'in bana ücretsiz olarak temin ettiği, Ajazz markasının AJ159 Apex isimli modeliyle olan ilk izlenimimi sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle farenin kutusu cidden çok hoş yapılmış, oldukça lüks hissettiren bir kutu. Üzerindeki AJ159 Apex yazısı holografik ve baktığınız...techolay.net
Yaşamayan da varmış, tuhaf. Pre ve post travel var demiş arkadaş yine.
Kanıt sunar mısınız? Arkadaş 1 ay önce almış ürünü.Attack Shark Aj159 Apex için bu sorunları çözdüğünü yazmış geçen ay belki sizinki eski modellerden olabilir. Aldığınız 2. yeni miydi?
Ayrıca bunun sponsorlu içerik olup olmadığından emin olamadım. @Hyperciaaİnceleme: Ajazz AJ159 Apex ilk izlenim
Merhaba arkadaşlar. Whatgeek'in bana ücretsiz olarak temin ettiği, Ajazz markasının AJ159 Apex isimli modeliyle olan ilk izlenimimi sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle farenin kutusu cidden çok hoş yapılmış, oldukça lüks hissettiren bir kutu. Üzerindeki AJ159 Apex yazısı holografik ve baktığınız...techolay.net
Yaşamayan da varmış, tuhaf. Pre ve post travel var demiş arkadaş yine.
Kanıt sunar mısınız? Arkadaş 1 ay önce almış ürünü.
Ayrıca bunun sponsorlu içerik olup olmadığından emin olamadım. @Hyperciaa
Redditte sorun yaşamayan da gördüm ve izlediğim hiçbir tanıtım videosunda malzeme kalitesine aşırı kötü veya kötü diyen görmedim en kötü orta düzey diyen gördüm ve bu orta düzeyi 65 dolar fiyat bandına göre söylüyordu.Ayrıca bunun sponsorlu içerik olup olmadığından emin olamadım. @Yağız Özel
İnceleme: Ajazz AJ159 Apex ilk izlenim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.