Ajazz AJ159 Pro ile AJ159 Apex arasındaki fark nedir?

yushuff

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Temu'dan mouse alacaktım fakat aklıma bir soru takıldı ve cevabını hiçbir yerde bulamadım. AJ159 Pro ile Apex arasındaki fark tam olarak nedir? Apex'in stoğa girmesini beklemeli miyim? Apex tekrar stoğa girer mi?

Merhaba, Temu'dan mouse alacaktım fakat aklıma bir soru takıldı ve cevabını hiçbir yerde bulamadım. AJ159 Pro ile Apex arasındaki fark tam olarak nedir? Apex'in stoka girmesini beklemeli miyim? Apex tekrar stoka girer mi?

Çok az fark var sensörü 1 tık daha iyi bir de şarj standında ekran var GIF eklenebilen.

Apex hem daha uygun hem de daha çok özelliği var.

Hele ki yanında hele dock ile hem şarj etmek hem alıcı olarak kullanmak hem de GIF atayabilmek süper bir şey.

Pro ise bir tık daha iyi sensöre sahip ki bu farkı algılamak imkansız bana göre. Onun haricinde aynılar.

Apex hem daha uygun hem de daha çok özelliği var.

Hele ki yanında hele dock ile hem şarj etmek hem alıcı olarak kullanmak hem de GIF atayabilmek süper bir şey.

Pro ise bir tık daha iyi sensöre sahip ki bu farkı algılamak imkansız bana göre. Onun haricinde aynılar.

Sizce Apex stokları yenilenir mi?

Bilmiyorum. Baya bi' stok vardı ben de mavi olanını aldım sonrasında gelmedi. Gelir mi bi' ihtimal ama ön sipariş olarak almıştık haliyle gelmeme olasılığı da var. Pro versiyonunu alabilirsiniz GIF önemli değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı