Ajazz AJ159p iyi mi?

• Konuyu başlatan gruzit
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 160

gruzit

Decapat
Daha fazla  
Bir anlık gaza gelme ile Temu'dan 1500 lira civarında Ajazz AJ159p model mouse aldım. Nasıldır sizce? İptal edeyim mi siparişi? Ne dersiniz? Biraz şüpheye düştüm.

P olan Apex mi oluyor? Fiyat olarak ne kadara aldınız? Apex versiyonunu arkadaşım kullanıyor, çok memnun. Üstüne şimdi Vietnam'dan AJ179 Apex modelini aldı 2100 liraya.

Bir anlık gaza gelme ile Temu'dan 1500 lira civarında Ajazz AJ159p model mouse aldım. Nasıldır sizce? İptal edeyim mi siparişi? Ne dersiniz? Biraz şüpheye düştüm.
O fiyata daha iyi claw mouselar var.

P olan Apex mi oluyor? Fiyat olarak ne kadara aldınız? Apex versiyonunu arkadaşım kullanıyor, çok memnun. Üstüne şimdi Vietnam'dan AJ179 Apex modelini aldı 2100 liraya.

Ürün direkt bu 1500'e falan aldim.

İlla Temu'dan alacaksanız en azından bunu alın. Ben gayet memnunum. 4000HZ yeterli oluyor. Stabil bir mouse deneyimlememe göre.

Ürün direkt bu 1500'e falan aldim.
Üzmez, güzel fare. Ama biraz fazla vermişsiniz.

1758975249995.png

İlla Temu'dan alacaksanız en azından bunu alın. Ben gayet memnunum. 4000Hz yeterli oluyor. Stabil bir mouse deneyimlememe göre.

İlla Temu'dan alacagim diye bir şart yok aldigimin fiyati daha uygundu diye aldim. Sizin attiginiz 2300'e falan geldi bende o fiyata çıkacaksam yurticinden baska modellere bakarim.

Üzmez, güzel fare. Ama biraz fazla vermişsiniz.

Eki Görüntüle 2579761

Bu fiyatlarda var mı önerebileceğiniz.

İlla Temu'dan alacagim diye bir şart yok aldigimin fiyati daha uygundu diye aldim. Sizin attiginiz 2300'e falan geldi bende o fiyata çıkacaksam yurticinden baska modellere bakarim.

Bu fiyatlarda var mı önerebileceğiniz.
Bir ara toplam 1500'e falan geliyordu. O nedenle dediğiniz gibi 2000 üstüne çıkınca bazı 4K 8K modeller denk gelebiliyor indirim ve kampanyalardan da.

Z1 VXE falan bir sürü fare var 200-300 üstüne çıkınca. Veya Fantech var.

Bir ara toplam 1500'e falan geliyordu. O nedenle dediğiniz gibi 2000 üstüne çıkınca bazı 4K 8k modeller denk gelebiliyor indirim ve kampanyalardan da.

Vallahi bana hiç vermedi indirim ne hikmetse farklı insanlara bakıyorum 160 liraya alan bile var bir bana düşmedi herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı