O fiyata daha iyi claw mouselar var.Bir anlık gaza gelme ile Temu'dan 1500 lira civarında Ajazz AJ159p model mouse aldım. Nasıldır sizce? İptal edeyim mi siparişi? Ne dersiniz? Biraz şüpheye düştüm.
P olan Apex mi oluyor? Fiyat olarak ne kadara aldınız? Apex versiyonunu arkadaşım kullanıyor, çok memnun. Üstüne şimdi Vietnam'dan AJ179 Apex modelini aldı 2100 liraya.
Üzmez, güzel fare. Ama biraz fazla vermişsiniz.Ürün direkt bu 1500'e falan aldim.![]()
aj159 manyetik tasarımlı kablosuz oyun - Temu Türkiye
Temu'da bu aj159 manyetik tasarımlı kablosuz oyun faresi, 15,999 cpi optik sensör, paw3311 üç modlu (kablosuz/kablosuz/usb-c), ve taşınabilir pc, dizüstü bilgisayar için, kablosuz bağlantı | şık tasarım | bitiş ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de beğenebilirsiniz.share.temu.com
![]()
aj159pro 8k çözünürlüklü kablosuz fare 3 modlu - Temu Türkiye
aj159pro 8k çözünürlüklü kablosuz fare, 3 modlu, , deliksiz, 56g, optik, i̇ kullanımı, şarj edilebilir pil, type-c port şarj, 400mah, ≤36v, 1-5w, manyetik şarj tablası ile, şarj tablasında entegre edilmiş usb alıcısı, , e-spor oyunları, ve teknoloji için ürününü Temu'da satın alın...share.temu.com
İlla Temu'dan alacaksanız en azından bunu alın. Ben gayet memnunum. 4000Hz yeterli oluyor. Stabil bir mouse deneyimlememe göre.
Bir ara toplam 1500'e falan geliyordu. O nedenle dediğiniz gibi 2000 üstüne çıkınca bazı 4K 8K modeller denk gelebiliyor indirim ve kampanyalardan da.İlla Temu'dan alacagim diye bir şart yok aldigimin fiyati daha uygundu diye aldim. Sizin attiginiz 2300'e falan geldi bende o fiyata çıkacaksam yurticinden baska modellere bakarim.
Bu fiyatlarda var mı önerebileceğiniz.
Bir ara toplam 1500'e falan geliyordu. O nedenle dediğiniz gibi 2000 üstüne çıkınca bazı 4K 8k modeller denk gelebiliyor indirim ve kampanyalardan da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.