Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam tri mode olan 48 dolar RGB'siz model ama tri mode yazdığına göre wirelesdir herhalde. Direk 44 dolar AK680 Max Wireless 8+1k yazanda RGB'li model hangisini almak mantıklıdır 44 dolar olanda Wireless hem de RGB mevcut.

Muhtemelen 8+1k olan Wireless fakat biraz bakın derim, normali zaten 45 dolar. Eğer Wireless ise kesinlikle alınır.

support@a-jazz.com a mail attım. İlk başta 22.00 civarında mesaj atmıştım ve ona cevap verdiler bir iki hafta önce, sonra bir daha bu saatlerde attım ama geri dönüş yapmadılar bir de 3-4 gibi atayım o zaman.

Bir de hocam alux68 he modelinde aquarius magnetic switch için bütçe arttırmak mantıklı olur mu?

Hocam fiyat sorun değilse en iyisi kotec ve aquarius, ikisi de ttc markasına ait. Hangisi daha bütçenize uygunsa onu alabilirsiniz. Ajazzın kendi switchleri de gayet kaliteli eğer bütçeniz yetmiyorsa onlar da güzeldir.

Tekrardan merhaba konudan biraz sapmak gibi olacak ancak aklımdaki bütçeyi biraz aşmak pahasına AKKO MONSGEEK M1W V3 HE, ATK68 V2 HE veya ATK68 V2 PRO almak mantıklı mıdır yoksa Wraith W75 yeni sürümü ile tamamen sorunsuz bir klavye mi? Kullanan varsa bilgi verme şansı var mı?

W75 gayet yeterli, isterseniz onu alabilirsiniz. Bütçenizi zorlamaya pek de gerek yok. Yeni sürümünü kullanıp sorunlarla karşılaşan birini görmedim şu ana kadar. Üzerindeki Dual rail KS20 white switchler de jade kadar olmasalar da yakın bir performans veriyorlar, Dual rail oldukları için daha stabil bir hissiyat ve düzgün bir sese sahipler.

Son düzenleme:
Muhtemelen 8+1k olan Wireless fakat biraz bakın derim, normali zaten 45 dolar. Eğer Wireless ise kesinlikle alınır.

Hocam fiyat sorun değilse en iyisi kotec ve aquarius, ikisi de ttc markasına ait. Hangisi daha bütçenize uygunsa onu alabilirsiniz. Ajazz'ın kendi switchleri de gayet kaliteli eğer bütçeniz yetmiyorsa onlar da güzeldir.

Kotec ile aquarius arasında çok fiyat farkı yok o kadar çıkmışken daha iyi bir alternatif varsa diye sordum hocam.

Hocam fiyat sorun değilse en iyisi kotec ve aquarius, ikisi de ttc markasına ait. Hangisi daha bütçenize uygunsa onu alabilirsiniz. Ajazz'ın kendi switchleri de gayet kaliteli eğer bütçeniz yetmiyorsa onlar da güzeldir.

W75 gayet yeterli, isterseniz onu alabilirsiniz. Bütçenizi zorlamaya pek de gerek yok. Yeni sürümünü kullanıp sorunlarla karşılaşan birini görmedim şu ana kadar. Üzerindeki Dual rail KS20 white switchler de jade kadar olmasalar da yakın bir performans veriyorlar, Dual rail oldukları için daha stabil bir hissiyat ve düzgün bir sese sahipler.

Hocam link bu 8+8k seçince 51 dolar oluyor gerek var mı seçmeye. Bir de 20 dolar olarak temin etmelerini aldıktan sonramı söyleyeceğiz. AJAZZ AK680 MAX Wireless

Hocam link bu 8+8k seçince 51 dolar oluyor gerek var mı seçmeye. Bir de 20 dolar olarak temin etmelerini aldıktan sonramı söyleyeceğiz.

Sepetteki not kısmına yazabilirsiniz, alt kısmında not yazma seçeneği var. 8+8k muhtemelen kablosuz 8K anlamına geliyor, stabil olup olmadığını bilmiyorum maalesef.

Hocam fiyat sorun değilse en iyisi kotec ve aquarius, ikisi de ttc markasına ait. Hangisi daha bütçenize uygunsa onu alabilirsiniz. Ajazzın kendi switchleri de gayet kaliteli eğer bütçeniz yetmiyorsa onlar da güzeldir.

Hocam son olarak şöyle bir ürün buldum sanırım rengi nedeniyle aynı model olmasına rağmen daha ucuz, fiyat olarak da W75'e baya yaklaşmış. W75 şu anki fiyatı indirim kodu vb. girince kargoyla birlikte 4650TL civarında oluyor. Tabii Wraith W75 performans olarak daha iyiyse yine de onu tercih etmek mantıklı olur diye düşünüyorum.

Hocam son olarak şöyle bir ürün buldum sanırım rengi nedeniyle aynı model olmasına rağmen daha ucuz, fiyat olarak da W75'e bayağı yaklaşmış. W75 şu anki fiyatı indirim kodu vb. girince kargoyla birlikte 4650TL civarında oluyor. Tabii Wraith W75 performans olarak daha iyiyse yine de onu tercih etmek mantıklı olur diye düşünüyorum.

Alınabilir hocam, switchleri çok hoş duruyor. Rengi sizin için sorun teşkil etmeyecekse alın gitsin. Otomatik kalibrasyon olayı da dikkatimi çekmedi değil😀

Sepetteki not kısmına yazabilirsiniz, alt kısmında not yazma seçeneği var. 8+8k muhtemelen kablosuz 8K anlamına geliyor, stabil olup olmadığını bilmiyorum maalesef.

Hocam iyi akşamlar ajazzbrand değil de Ajazz normal sitesinden alışveriş yapar iken tek ödeme PayPal gözüküyor nasıl aşabiliriz bunu.

Hocam iyi akşamlar ajazzbrand değil de Ajazz normal sitesinden alışveriş yapar iken tek ödeme PayPal gözüküyor nasıl aşabiliriz bunu.

Ajazzstore diyorsanız ben o siteye pek güvenmiyorum, maalesef PayPal yüzünden de TR'de sipariş verilemiyor.

Ajazzstore Epomaker'e ait bir alt site, ajazzbrand ise direkt ajazza ait. Ajazzstore'un contact kısmı support@epomaker.com'a yönlendiriyor.

Ajazzbrand'ın Ajazza ait olduğunu support@a-jazz.com mailindeki a-jazz.com alan adından anlayabiliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı