Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Akko pişman etmez Custom klavye dünyasında adını duyurmuş bir marka. Mad 68 heden çok daha iyi olduğu düşüncesindeyim üstelik Wireless'ta var @enzyyx hocama danışın bir ne olur ne olmaz ama ben direk alınabilir kanısındayım. 2000e mad 68 HEN'in RGB olmayan versiyonu anca var.

Açıkçası bence de pişman etmez, direkt alınabilir bir model Akko'nun klavyesi.

Siparişi geçtim bence de pişman etmez. İyzico kampanyasını kullanmak lazım.

Hayırlı olsun hocam.

@enzyyx

Bu klavyeye ne diyorsunuz? Yeni stoklara girdi İyzico kampanyasıyla %20 indirimli alınabiliyor.

Tek problemi 2.4G ve BT üzerinde 125Hz polling rate sunması.

Driver olarak pek bir fark göremedim fakat kampanyalarla vb ucuza geliyorsa kesinlikle alınır.

Açıkçası bence de pişman etmez, direkt alınabilir bir model Akko'nun klavyesi.

Hayırlı olsun hocam.

Tek problemi 2.4G ve BT üzerinde 125Hz polling rate sunması.

Driver olarak pek bir fark göremedim fakat kampanyalarla vb ucuza geliyorsa kesinlikle alınır.
2.4G 1000 Hz diye gördüm sitesinde ama o çok önemli değil zaten oyun oynarken kabloyla kullanılır. İyzico kampanyası bitmeden yakaladığım için direk satın aldım.

AK680 Max ile güncel setup böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_20250131_215118_806.jpg
    IMG_20250131_215118_806.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20250201_120413_Gallery.jpg
    Screenshot_20250201_120413_Gallery.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 86
Çok iyi fiyat bu klavye için, bedava sayılır.
Evet ben de öyle düşündüm. Akko olduğu için klavyeyi de çok araştırmadım. İyzico kampanyası bitmeden direk satın aldım. Bugün stoktan kaldırmış gaminggen. Oraya da güven olmuyor. Birkaç ay önce halleffect diye Akko klavye sattılar. Sonra halleffect olmadığı ortaya çıktı falan. Umarım stokta vardır da klavyeyi yollarlar. 😀

Evet ben de öyle düşündüm. Akko olduğu için klavyeyi de çok araştırmadım. İyzico kampanyası bitmeden direk satın aldım. Bugün stoktan kaldırmış Gaming.Gen.TR. Oraya da güven olmuyor. Birkaç ay önce halleffect diye Akko klavye sattılar. Sonra halleffect olmadığı ortaya çıktı falan. Umarım stokta vardır da klavyeyi yollarlar. 😀

Umarım sizin için bir problem oluşturmaz hocam, ne olur ne olmaz biraz araştırmakta fayda var.

Umarım sizin için bir problem oluşturmaz hocam, ne olur ne olmaz biraz araştırmakta fayda var.
2 hafta önce yabancı forumlarda öneri olarak görmüştüm klavyeyi. Aldıktan sonra birkaç video izledim ama ingilizce çok fazla video yok. Forumlarda da pek konu yok yeni çıktığı için sanırım. Akko kötü ürün çıkartmaz diye düşünüyorum ama elime ulaşınca inceleyeceğim artık. Bu fiyata hem kablosuz, hem kablolu, PBT keycaps, 8000 Hz klavye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı