Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam klavyeye bir şey oldu demin a tuşu gidiyordu kablouyu çıkartıp takıp yapınca geri geliyordu switch söküp taktım başka tuşunkiyle değiştim gene olmadı şu an en son kablo çıkarıp taktım oldu.

Böyle problemlerde kabloyu çıkartıp taktığınız zaman çoğunlukla çözülüyor, en son çare olarak reset atabiliyorsunuz klavyeye.

Böyle problemlerde kabloyu çıkartıp taktığınız zaman çoğunlukla çözülüyor, en son çare olarak reset atabiliyorsunuz klavyeye.

Şu an bozulsa Ali Express iade kabul eder miydi hocam.

Hocam klavye gene a tuşu gidiyor ne yapmalıyım.

Driverda görmüyor şu an.
1738609805282.png

Son düzenleme:
Şu an bozulsa Ali Express iade kabul eder miydi hocam.

Hocam klavye gene a tuşu gidiyor ne yapmalıyım.

Driverda görmüyor şu an.Eki Görüntüle 2415598

Hocam FN + space tuşuna basılı tutun, beyaz ışık yandığı zaman klavyeniz resetlenmiş olacaktır.

Kusuruma bakmayın, yanlış tuşu vermişim. Space ve FN tuşlarına basılı tutunca no light versiyonunda muhtemelen yandaki 3 LED yanıp sönecektir.

Son düzenleme:
Hocam FN + space tuşuna basılı tutun, beyaz ışık yandığı zaman klavyeniz resetlenmiş olacaktır.

Kusuruma bakmayın, yanlış tuşu vermişim. Space ve FN tuşlarına basılı tutunca no light versiyonunda muhtemelen yandaki 3 LED yanıp sönecektir.

En son algıladı driverdan resetledim sorunsuz kullanıyorum.

Aynısını ben de yaşadım, bir kısayol tuşundan dolayı oluşuyor sanırım. Driver üzerinden resetleyebilir ya da FN space şeklinde reset atarak düzeltebilirsiniz.
Hocam klavyenizin rapid trigger ayarlarini veya ayarladiginiz tus basma ayarlarinizi paylasir misiniz ekran görüntüsü klavye geldide çok karışık geldi yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek cs2 oynuyorum cogunlukla.

Hocam klavyenizin Rapid trigger ayarlarini veya ayarladiginiz tus basma ayarlarinizi paylasir misiniz ekran görüntüsü klavye geldide çok karışık geldi yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek CS2 oynuyorum cogunlukla.

Yapmanız gerekenler basit, wasd tuşları için tek tek full quick trigger ayarını açıp ayar yapmalısınız.

Alttaki 0.10mm, üstteki 0.20mm olmalı.

İki tane çubuk şeklinde ayar olması gerekiyor, şu şekilde ayarlayabilirsiniz.

Aynı şekilde w a s d tuşları için press seçeneğini yukarı çekip 0.10mm yapmayı unutmayın. Sonrasında all buttons seçip press seçeneğini 1mm, up seçeneğini 1.5mm yapabilirsiniz.

Bu ürün tekrar indirime girer mi?

Girmez diye düşünüyorum maalesef, hala birçok yerde satılıyor elbette.

Yapmanız gerekenler basit, wasd tuşları için tek tek full quick trigger ayarını açıp ayar yapmalısınız.

İki tane çubuk şeklinde ayar olması gerekiyor, şu şekilde ayarlayabilirsiniz.

Aynı şekilde W a s D tuşları için press seçeneğini yukarı çekip 0.10mm yapmayı unutmayın. Sonrasında all buttons seçip press seçeneğini 1mm, up seçeneğini 1.5mm yapabilirsiniz.

Girmez diye düşünüyorum maalesef, hala birçok yerde satılıyor elbette.

Hocam siz hangi ekipmanları kullanıyorsunuz aktif olarak mouse ve kulaklık. Ben IEM kullanıyorsunuz diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı