Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rapid trigger özelligini nasıl ayarlamalı ve nereden ayarlamalıyım onu söyler misiniz?

Driver üzerinden stroke settingse girip full quick trigger seçeneğini aktif ettikten sonra işiniz bittiktiğinde confirm seçeneğine basarak istediğiniz tuşlarda tek tek Rapid trigger açabilirsiniz.

Driver üzerinden stroke settingse girip full quick trigger seçeneğini aktif ettikten sonra işiniz bittiktiğinde confirm seçeneğine basarak istediğiniz tuşlarda tek tek Rapid trigger açabilirsiniz.
Kaç mm önerirsiniz?

Genellikle wasd space shift Ctrl kullanıyorum.

Kaç mm önerirsiniz?

Genellikle wasd space Shift CTRL kullanıyorum.

Space, Shift ve CTRL için Rapid trigger açmayın, press ve up seçeneğini tüm tuşlar için 1mm yaptıktan sonra confirm seçeneğine basıp kaydedin. Wasd için 0.10mm press ve 0.20mm trigger, 0.10mm release yapın, en düzgünü bu olacaktır.

@enzyyx
Tekrar merhaba hocam. Akko Monsgeek FUN60 Max klavye şu an 2399₺,Ajazz yerine bunu alsam daha mantıklı olmaz mı?
Bir de bunun dışında şu an alınabilecek dediğiniz hangi klavyeler var.

@enzyyx
Tekrar merhaba hocam. Akko Monsgeek FUN60 Max klavye şu an 2399₺,Ajazz yerine bunu alsam daha mantıklı olmaz mı?
Bir de bunun dışında şu an alınabilecek dediğiniz hangi klavyeler var.

Arada sanırım 800 TL bir fark var, ben TR içerisinden olsun istiyorsam FUN60 alırdım, diğer türlü Ajazz daha iyidir. Arada yarı yarıya fiyat farkı var

Arada sanırım 800 TL bir fark var, ben TR içerisinden olsun istiyorsam FUN60 alırdım, diğer türlü Ajazz daha iyidir. Arada yarı yarıya fiyat farkı var

Hocam Ajazz'a içim rahat etmiyor. Gümrükte ne olur ne olmaz. Ajazz'ın destek kısmına yazdım ürünü normalden daha düşük beyan edebiliriz dedi ama yine de Türkiye de bir sorun çıkar mı diye endişeleniyorum.
Bir de Akko, Ajazz'dan daha iyi bir marka değil mi?

İş birliği olduğu için tam olarak bir şey söyleyemiyorum, klavyenin büyük çoğunluğu Monsgeek'e ait. Daha düşük beyan edebilirler ise problemsiz gümrükten geçer, gümrükten geçip geçmeyeceğini sorarak içinizi rahatlatabilirsiniz.

Şu anlık sadece Ajazz'ı kullandığım için maalesef FUN60 için yalnızca kağıt üzerindeki verilere bakabilirim, eğer sesi önemliyse AK680 Max daha iyidir diye düşünüyorum. İleride switch de değiştirebilirsiniz, FUN60'ta driverindeki yalnızca birkaç farklı switch ile değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum fakat Ajazz'da çoğu switch uyuyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…