Fiyat ne orada.
Aynı fiyatlarda, 30 dolar + vergi ödüyorsunuz sadece, tahminimce 1700e gelir.
Fiyat ne orada.
Hassas rapid trigger düzgün çalışacak klavye arıyorum. O yüzden ses vs. benim için çok önemli değil, rekabetçi oyunlar için kullanacağım. Rapid trigger düşük sensde takılma yapmasın, gecikme olmasın benim için yeterli. Madlions araştırıyordum sonra bu klavye stoklara girdi. Temu'da kredi indirimleri ile 1000 TL civarına denk geliyordu ama 8000 Hz olmadığı için karar verememiştim. Madlionslar 8000 Hz'miş. Kullanan arkadaşlar da düşük sens rapid triggerda takılma olmadığını söylüyor. Ulugames de garanti vadediyor ama connectgame falan gibi mi bilemiyoruz yeni oluşum sanırım. Herhalde ona doğru yöneleceğim ama RGB'li modelleri Temu satışa koyarsa kredi iadesiyle kesin bundan da alırım. Yedek dursun 1000 TL'ye manyetik klavye mi bulunurSes olarak kesinlikle AK680 Max daha iyi, materyal kalitesi bunu çok etkiliyor ve birçok ses sönümleyici kullanılmış. 0.15mm trigger ve 0.10mm release ayarında sadece bir kere takılma yaşadım, sonrasında yaşamadım, saatlerdir kullanıyorum. Ajazz çok güzel bir iş çıkarmış switchler konusunda, adı da magnetic rice Hi-Fi switch olarak geçiyor. Hotswap var, yani istediğiniz zaman Gateron jade ya da geonworks raptor gibi switchlerle değiştirebilirsiniz, AliExpress'te 70 tanesi 29 dolara geliyor Gateron jade switchlerin.
Ek olarak, klavyeyi genel olarak osu için kullanıyorum ve hiçbir çift basma problemiyle karşılaşmadım, gayet hassas bir hall sensörüne sahip, eğer bir gecikme ya da takılı kalma ile karşılaşırsanız zaten kalibrasyon yapabiliyorsunuz.
Genel olarak magnetik switchli klavyelerin sesleri çok çok iyi olmaz fakat bu ortalamaya göre gayet başarılı bir ses çıkartıyor.
Hassas Rapid trigger düzgün çalışacak klavye arıyorum. O yüzden ses vs. benim için çok önemli değil, rekabetçi oyunlar için kullanacağım. Rapid trigger düşük sensde takılma yapmasın, gecikme olmasın benim için yeterli. Madlions araştırıyordum sonra bu klavye stoklara girdi. Temu'da kredi indirimleri ile 1000 TL civarına denk geliyordu ama 8000 Hz olmadığı için karar verememiştim. Madlionslar 8000 Hz'miş. Kullanan arkadaşlar da düşük sens Rapid triggerda takılma olmadığını söylüyor. Ulugames de garanti vadediyor ama connectgame falan gibi mi bilemiyoruz yeni oluşum sanırım. Herhalde ona doğru yöneleceğim ama RGB'li modelleri Temu satışa koyarsa kredi iadesiyle kesin bundan da alırım. Yedek dursun 1000 TL'ye manyetik klavye mi bulunur![]()
Arkadaşlar forumda almış. Siyah-beyaz RGB versiyonu geçen haftalar stoktaymış bayağı satın alan var. Bir arkadaş test yapmıştı sanırsam bir programla. 8000 Hz göstermiş.Madlions mad60He'nin de 1000Hz non RGB versiyonu var ve gelen tek versiyonu bu, ben olsam daha iyi olması yüzünden AK680 Max seçerdim hocam. Eğer RGB'li modeller Temu'ya gelirse kesinlikle 30 euro üstü olur, yine alamayız.
Arkadaşlar forumda almış. Siyah-beyaz RGB versiyonu geçen haftalar stoktaymış bayağı satın alan var. Bir arkadaş test yapmıştı sanırsam bir programla. 8000 Hz göstermiş.
Doğrudur ama Temu'dan veya Ali'den 1600 1700 bandına alıp 2 hafta beklemektense ülke içi 300 daha verilip 2000'e alınabilir bence. Hem de muhattapın olur belki 3-5 ay sonra sıkıntı çıkarsa, ilgilenirler. Belki diyorum bu tarz ürünleri satanlar genelde garantide sıkıntı çıkartıyor ama bu firma daha yeni herhalde kötü yorum yok. Belki diğerlerinden farklı çıkar.2000 TL olanın non RGB ve 1000Hz versiyonu olduğunu düşünüyorum, bunun için 2000 TL çok fazla hocam, 8KHz olsa bile gerek yok, klavyeler için gereksiz bir özellik.
Doğrudur ama Temu'dan veya Ali'den 1600 1700 bandına alıp 2 hafta beklemektense ülke içi 300 daha verilip 2000'e alınabilir bence. Hem de muhatapın olur belki 3-5 ay sonra sıkıntı çıkarsa, ilgilenirler. Belki diyorum bu tarz ürünleri satanlar genelde garantide sıkıntı çıkartıyor ama bu firma daha yeni herhalde daha kötü yorum yok. Belki diğerlerinden farklı çıkar.
Doğrudur Ajazz daha bilindik marka. Madlionslar için de redditte, ATK, VGN, VXE markalarının bağlı olduğu firmaların üretimi olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemem. Mouseları öneriyorlar bu firmaların ama sonuçta hepsi Çin üretimi. Ajazz'lardan falan da çok farklı olacağını zannetmiyorum benzer olur.Şahsen ben marka farkı için Ajazz tercih ederdim, ürünler daha yeni oldukları için uzun vade kullanımlarını belirtebilecek kimse yok, ve bildiğiniz Wooting 60HE replikası klavyeler bana kalırsa.
O konuyu da ben açmıştım sanırsam 1.5 hafta önce falan. Non RGB yazıyordu ama kısmetinize RGB gelmiş. Temu'daki RGB versiyon olsaydı direk siparişi geçmiştim ama özellikle belirtmişler RGB olmayan diye. Belki onlar da farklı yollayabilir o zaman.Şahsen ben marka farkı için Ajazz tercih ederdim, ürünler daha yeni oldukları için uzun vade kullanımlarını belirtebilecek kimse yok, ve bildiğiniz Wooting 60HE replikası klavyeler bana kalırsa.
Aliexpressten aldığımda bana RGB 8KHz versiyonu gelmişti, aşağıya fotoğrafını bıraktım.
Benim en büyük düşüncem bu klavyeler 3-5 ay sonra bozulmaya başlamasın. Manyetik switchler bildiğim kadarıyla yeni yeni popüler oluyor. Sağlam olacağını bilsem mad r çok beğendim. Nano68 olan da güzel ama 3.5 verdikten sonra 1 yıl bile kullanamadan bozulsa üzülürüm. En azından 2'ye denedik gördüm manyetik klavye güzelmiş deyip daha üst markalara yönelinebilir.
O konuyu da ben açmıştım sanırsam 1.5 hafta önce falan. Non RGB yazıyordu ama kısmetinize RGB gelmiş. Temu'daki RGB versiyon olsaydı direk siparişi geçmiştim ama özellikle belirtmişler RGB olmayan diye. Belki onlar da farklı yollayabilir o zaman.
Adınıza sevindim iyiki rica etmişsiniz. Ben de takipteyim ne yapacağımı bilemiyorum. Temu'ya RGB versiyon gelmediği taktirde Madlions'dan yanayım. 500 daha fazla ama en azından hem bir muhattap olur hem de 8000 Hz olduğu belli klavye. Sesi, kasasının aliminyum olması vs. de benim için çok önemli değil öyle oyunlarda rage atıp eşyalara vuran birisi değilim. Temu'da kredi indirimleri olduğu için Ajazz'ın RGB versiyon gelirse ama düşünmeden kaparım bir tane Madlions almış olsam bile. Aulaları sattılar belki kısa süreliğine satarlar diye umuyorum.Daha öncesinde de yaklaşık 6 ay magnetik switch kullandım, bir problem olacağını düşünmüyorum açıkçası. Sadece deneyip görebiliriz, birkaç ay sonra uzun kullanım deneyimlerimi aktarırım hocam.
Hocam AliExpress'te Epomaker Store'dan alıp flagship versiyonunu gönderebilir misiniz yazmıştım, belki de o yüzden göndermiş olabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.