Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Materyal olarak evet, kesinlikle çok daha iyi. Ajazzbrand üzerinden yakında satın alan biri var mı diye kontrol edeceğim, muhtemelen konusu açılmıştır.

@catyk Kennisgeving voor omleiding bu konumu okuyabilirsiniz, bende daha öncesinde bu siteyle alakalı konu açmıştım.
İnceleyip karar verince buraya yazacağım, tekrardan teşekkürler dönüş için.

PCB'lerinin kalitesi, switchlerin magnetic fluxu, mcu kalitesi. Bu tarz klavyelerde hep 0.04mm, 0.02mm gibisinden rakamlar görüyoruz, bunun tek amacı daha kaliteliymiş gibi gösterip en üst versiyonu aldırmaya çalışmaları. Açıkçası iki tane 8KHz klavye kullandım ve hiçbiri stabil olarak 8KHz veremiyordu, bu yüzden boş bir özellik olarak görüyorum. Eğer kullandığınız klavyelerle alakalı diyecekseniz kullandığım klavye/keypadlardan biri 8KHz input verirken ekranından çözünürlüklü bir GIF oynatacak kadar kaliteli. Madlions ile alakalı tuşlarda basılı kalma/temassızlık sorunu yaşayan çok kişi var, direkt PCB'nin altındaki hall effect sensörü bozuluyor ve uyumlusunu bulana kadar can çekişiyorsunuz. Switchler performansı etkiler mi sorusuna gelecek olursak evet direkt etkilerler. Magnetic flux düşük olursa, switch kalitesiz ise basışlarınız dengesizleşir, stabilitesi düşer. Normal şartlarda 0.10mmye ayarladıysanız 0.15-0.17mmde algılar. Manyetik klavyelerde yaptığınız her kalibrasyon işleminde mıknatısın kalitesine göre belirlenen bir RAW data mevcut, ne kadar yüksek olursa o kadar stabil bir algılama yapar. Madlionsun switchleri elime geçmedi fakat maksimum 2500 RAW data verecektir, karşılaştırma açısından elimdeki geonworks raptor switchler 7200 RAW data.

Tam anlamıyla bir klon olduğu için de insanlara önermiyorum, aynı replika telefonlar gibi açıkçası. Hiçbir şeyi hakkında net bilgi yok😀

Peki şu an alınabilecek en üst seviye klavye nedir ying 63 ve Venom 60 en iyi 2 klavye olabilir en iyisi hangisi.

Peki şu an alınabilecek en üst seviye klavye nedir ying 63 ve Venom 60 en iyi 2 klavye olabilir en iyisi hangisi.

Sıfırdan dizebilecekseniz Venom60 en iyisi sayılabilir, 65 dolar sanırım pcbsi.

Eğer pahalı gelirse K64H3MZ de önerebilirim.

Şimdi baktım da, ying63 fazla overpriced olmuş. Wooting 60HE + tofu60 case ve Gateron switchler alınabilir o fiyata.

Son düzenleme:
Sıfırdan dizebilecekseniz Venom60 en iyisi sayılabilir, 65 dolar sanırım PCB'si.

Eğer pahalı gelirse K64h3mz de önerebilirim.

Şimdi baktım da, ying63 fazla overpriced olmuş. Wooting 60HE + tofu60 case ve Gateron switchler alınabilir o fiyata.

Peki hocam şu an bildiğiniz üzere sizin tavsiyenizle AK680 Max kullanıyorum memnunum ama Wireless ürünleri çok seviyorum bu klavyenin Wireless versiyonu Ajazz Brand de 48dolar sizce alınır mı? Kargoda bedava gözüküyor elimdeki klavyeyi her türlü satarım zaten. Bir tane daha buldum bu daha uygun ve RGB model ama he yazmıyor ve Ajazz Store da satılıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250306_213428_Chrome.jpg
    Screenshot_20250306_213428_Chrome.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20250306_214054_Chrome.jpg
    Screenshot_20250306_214054_Chrome.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 46
Peki hocam şu an bildiğiniz üzere sizin tavsiyenizle AK680 Max kullanıyorum memnunum ama Wireless ürünleri çok seviyorum bu klavyenin Wireless versiyonu Ajazz Brand de 48dolar sizce alınır mı? Kargoda bedava gözüküyor elimdeki klavyeyi her türlü satarım zaten. Bir tane daha buldum bu daha uygun ve RGB model ama he yazmıyor ve Ajazz Store da satılıyor.

Tri mode yazıyorsa sorunsuz şekilde destekler hocam, not kısmına TCKN ve 20 dolar olarak beyan etmelerini yazın yeterli.

Bluetooth, 2.4ghz ve wired destekliyor.

8k+1k sanırım kablolu ile 8Khz 2.4G ile 1KHz anlamına geliyor. Garanti olsun isterseniz tri mode alabilirsiniz.

Tri mode yazıyorsa sorunsuz şekilde destekler hocam, not kısmına TCKN ve 20 dolar olarak beyan etmelerini yazın yeterli.

Bluetooth, 2.4GHz ve wired destekliyor.

8k+1k sanırım kablolu ile 8KHz 2.4G ile 1KHz anlamına geliyor. Garanti olsun isterseniz tri mode alabilirsiniz.

Hocam tekrar merhaba ben Ajazz AK680 Max he yerine Ajazz alux 68 he almayı planlıyorum ama Ajazz'ın kendi sitesinde yani ajazzbrand a attığım maillerin hiçbirine geri dönüş yapmadılar sizce ne yapayım.

Hocam tekrar merhaba ben Ajazz AK680 Max he yerine Ajazz alux 68 he almayı planlıyorum ama Ajazz'ın kendi sitesinde yani ajazzbrand a attığım maillerin hiçbirine geri dönüş yapmadılar sizce ne yapayım.

Sitenin Support bölümüne mi attınız? İsterseniz saat gece 3-4 sularında yazın, o zaman Çin'de saat çalışma saatlerine denk geldiğinden cevap verme olasılıkları yüksek.

Contact buraya ve support@a-jazz.com bu mail adresine mail atmayı deneyebilirsiniz.

Sitenin Support bölümüne mi attınız? İsterseniz saat gece 3-4 sularında yazın, o zaman Çin'de saat çalışma saatlerine denk geldiğinden cevap verme olasılıkları yüksek.

Contact buraya ve support@a-jazz.com bu mail adresine mail atmayı deneyebilirsiniz.

support@a-jazz.com a mail attım. İlk başta 22.00 civarında mesaj atmıştım ve ona cevap verdiler bir iki hafta önce, sonra bir daha bu saatlerde attım ama geri dönüş yapmadılar bir de 3-4 gibi atayım o zaman.

Bir de hocam alux68 he modelinde aquarius magnetic switch için bütçe arttırmak mantıklı olur mu?

Son düzenleme:

Bluetooth, 2.4GHz ve wired destekliyor.

8k+1k sanırım kablolu ile 8KHz 2.4G ile 1KHz anlamına geliyor. Garanti olsun isterseniz tri mode alabilirsiniz.

Hocam tri mode olan 48 dolar RGB'siz model ama tri mode yazdığına göre wirelesdir herhalde. Direk 44 dolar AK680 Max Wireless 8+1k yazanda RGB'li model hangisini almak mantıklıdır 44 dolar olanda Wireless hem de RGB mevcut.

Tekrardan merhaba konudan biraz sapmak gibi olacak ancak aklımdaki bütçeyi biraz aşmak pahasına AKKO MONSGEEK M1W V3 HE, ATK68 V2 HE veya ATK68 V2 PRO almak mantıklı mıdır yoksa Wraith W75 yeni sürümü ile tamamen sorunsuz bir klavye mi? Kullanan varsa bilgi verme şansı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı