Elektronik Ajazz AK680 Max Wireless, Rapid trigger klavye 2289TL

Ürünün kablolusunu kullanıyordum. Bu Wireless modelini sonradan yurt dışından sipariş ettim bayağıdır kullanıyorum memnunum.
Ürün Amazon'da 3000TL'ye satılıyordu fiyatı düşmüş 2289 TL'ye. Wireless ve manyetik switch mevcut RGB, bleutooth da var.
FUN60 Pro yerine tercih edilebilir ok tuşları mevcut. İç kısmı metal çok kaliteli bir kullanımı var.
1746616234949.png

Malzeme olarak bence fun 60 Pro'dan bile üstün olabilir belki. Switch olarak çok bir bilgim yok.
@enzyyx ikisi arasındaki farkını sana söyler belki.

Enzyyx switchleri aynı demişti. Hatta tasarım olarak da bayağı benziyorlar. Materyal farkı vardır oralarına bakmadım birisi şeffaf birisi yeşil. Kasa kalitesi olarak da AK680 Max bir tık daha iyi.

Ürünün kablolusunu kullanıyordum. Bu Wireless modelini sonradan yurt dışından sipariş ettim bayağıdır kullanıyorum memnunum.
Ürün Amazon'da 3000TL'ye satılıyordu fiyatı düşmüş 2289 TL'ye. Wireless ve manyetik switch mevcut RGB, bleutooth da var.
FUN60 Pro yerine tercih edilebilir ok tuşları mevcut. İç kısmı metal çok kaliteli bir kullanımı var.
Eki Görüntüle 2485892

Bu fiyata taş gibi de alınır yön tuşları olması da ayrı güzel.

Şu an kablolusunu kullanıyorum düz model gerek var mıdır sizce kablosuz rgb'li modeline geçmeye?

Şu an kablolusunu kullanıyorum düz model gerek var mıdır sizce kablosuz RGB'li modeline geçmeye?

Ben RGB kullanmıyorum sadece Wireless olsun diye geçtim ekipmanlarımın hepsi Wireless.
Kablo takıntın yoksa geçmene gerek yok, hatta eski modelin sesi klavye hafif olduğu için daha hoş geliyordu bana.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250507_170244_Gallery.jpg
    Screenshot_20250507_170244_Gallery.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 93

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı