Elektronik Ajazz AK820 Max 944₺ son 4 ürün!

• Konuyu başlatan QTR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 95
  • Görüntüleme 9.434
Az önce vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim bu fiyata bedava diyebilirim.
1728926965343.png

nasıl hocam hemen alim?
Promosyonlardan ekstra indirim seni bekliyora tıkladım öylesine bayağı aşağıya indim bir baktım Ak820 Max tıkladığımda 755'e düştü direkt çektim tabii birkaç gündür sepetteydi Ak820 Max ondan da gözükmüş olabilir.

link atma şansınız var mı hocam?
Telefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor.

Telefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor.
Diğer telefonda da denedim bayağı aşağıya inince Ak820 Max çıkıyor bir tane daha mı satın alsam :D.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-14-20-35-28-729_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-10-14-20-35-28-729_com.einnovation.temu.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2024-10-14-20-33-10-342_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-10-14-20-33-10-342_com.einnovation.temu.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerinden kupon alsan indirimler birleşir mi ? Daha ucuza gelir mi yani ?
Bence öyle bir şey yapmak etik olmaz o yüzden denemeyeceğim ve vereceklerini de zannetmiyorum 1200 TL'ye daha kaliteli bulmak yurt dışında bile zor.
Daha ucuza gelir mi yani ?
Kupon ile birleşirse tabii daha ucuza gelir.

Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlatıyorum ama gümrükten geçen ve geçmeyen arkadaşlar buraya bilgilendirme yaparsa sevinirim. Black Friday'e az kaldı. Bu indirimi kaçırmışım ama Black Friday ya da yılbaşı indirimlerinde ben de sipariş geçeceğim. Umarım Akko 5075B Plus gibi bir şey denk gelir indirimle çökeriz. 😀30 Euro'nun altına aldınız hepiniz ama indirimler sayesinde yani gümrük memuru fiyata inanmayıp kafasına göre bu 30 euro altı olamaz deyip 80 90 euroluk indirimsiz fiyatını baz alarak gümrüğe takabilir. Yani en azından öyle bir durum yaşayacak mısınız, yaşamayacak mısınız biz de öğrenelim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlatıyorum ama gümrükten geçen ve geçmeyen arkadaşlar buraya bilgilendirme yaparsa sevinirim. Black Friday'e az kaldı. Bu indirimi kaçırmışım ama Black Friday ya da yılbaşı indirimlerinde ben de sipariş geçeceğim. Umarım Akko 5075B Plus gibi bir şey denk gelir indirimle çökeriz. 😀30 Euro'nun altına aldınız hepiniz ama indirimler sayesinde yani gümrük memuru fiyata inanmayıp kafasına göre bu 30 euro altı olamaz deyip 80 90 euroluk indirimsiz fiyatını baz alarak gümrüğe takabilir. Yani en azından öyle bir durum yaşayacak mısınız, yaşamayacak mısınız biz de öğrenelim. Teşekkürler.

Siparişi 9'unda verdim, gümrükten dün geçti ve bugün kargo firması devralmış. Gümrük memuru faturadaki miktara uymak zorunda, sonuçta e-ticaret devinden geliyor.

Siparişi 9'unda verdim, gümrükten dün geçti ve bugün kargo firması devralmış. Gümrük memuru faturadaki miktara uymak zorunda, sonuçta e-ticaret devinden geliyor.

Öyle bir zorunluluğu yok çünkü satıcıya fiyatı düşük göstertip gümrükten geçirmeye çalışanlar olduğu için memurlar gerçek fiyatlara bakıyorlar. AliExpress'ten verilen siparişleri takılan vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı