Ajazz AK820 Pro vs Aula F75

Makaleler
3
Daha fazla  
Temu'daki stokları yakalayamadığım için Temu'dan alamadım yeni bir klavye arıyordum Sahibinden'de
Ajazz AK820 Pro ve Aula F75 ilanı gördüm hangisini tercih etmeliyim? Ajazz 2150 TL Aula 2000 TL.

Daha çok rekabetçi oyunlar oynamak için klavye alıyorum önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Temu'daki stokları yakalayamadığım için Temu'dan alamadım yeni bir klavye arıyordum Sahibinden'de
Ajazz AK820 Pro ve Aula F75 ilanı gördüm hangisini tercih etmeliyim? Ajazz 2150 TL Aula 2000 TL.

Daha çok rekabetçi oyunlar oynamak için klavye alıyorum önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Daha çok rekabetçi oyunlar için arıyorsan manyetik switch klavyelere göz atabilirsin. İkisi arasında da çok fark yok açıkçası. Hangisinin görüntüsü hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin. Ayrıca Aula muhtemelen sıfırdır.

Sırf Aula'da Alt Gr tuşu bulunmadığı için AK820 Pro.
Alışılıyor hocam.

Daha çok rekabetçi oyunlar için arıyorsan manyetik switch klavyelere göz atabilirsin. İkisi arasında da çok fark yok açıkçası. Hangisinin görüntüsü hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin. Ayrıca Aula muhtemelen sıfırdır.

Alışılıyor hocam.

Evet Aula F75 sıfır kapalı kutu çok kararsız kaldım.

Evet Aula F75 sıfır kapalı kutu çok kararsız kaldım.
Temu'da satılan F75'in iki modeline de sahibim. Şu ana kadar hiçbir sıkıntısı olmadı, geldiğinden beri şarja bile takmadım ışıksız kullandığım için. AK820Pro'da benim çok hoşuma gidiyor açıkçası eğer bütçe artıyorsa AK820Pro'nun sıfırına da bakılabilir.

Driver üstünden değiştiriliyor.

Çok uğraştırıcı. Ayrıca gördüğüm kadarıyla hafıza sistemi yok. İşletim sistemi veya bilgisayar değiştirince ayarladığın her şey tekrar gidiyor.

Alt Gr+ ile yapabildiğin kombinasyonları Ctrl+Alt+ ile yapabiliyorsun. Ctrl+Alt+Q "@" işaretini yazıyor mesela. Aula F75 kullanıyorum bu arada, gayet memnunum ben.

Bende her zaman yapmıyor bunu. Keyfine göre yapıyor. Kaç kez sinir olup ingilizce klavyeden "@" işaretini yaptım.

Çok uğraştırıcı. Ayrıca gördüğüm kadarıyla hafıza sistemi yok. İşletim sistemi veya bilgisayar değiştirince ayarladığın her şey tekrar gidiyor.
Kabloluda denemedim fakat şarjlı olduğu için driver üstünde kaydettiğiniz son ayar üstünde kalıyor.

Bende her zaman yapmıyor bunu. Keyfine göre yapıyor. Kaç kez sinir olup ingilizce klavyeden "@" işaretini yaptım.
Hocam keyfine görelik bir durum değil, klavye kısayolu bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı