Ajazz AK820 Pro vs Dermoshark Top75

Karanlıkta tuşları görmekde zorlanıyor musunuz harflerde ışık yok ya bir kafamı o kurcalıyor.

Karanlıkta tuşları görmekde zorlanıyor musunuz harflerde ışık yok ya bir kafamı o kurcalıyor.

Hocam monitörünüzün ışığı vuruyunca gözüküyor ama Full karanlıkta dediğiniz gibi tuşları görmekte birazcık zorlanabilirsiniz. Çok karanlıkta kullanan biri değilseniz almama sebebi olacak bir problem değil bence.

Hocam monitörünüzün ışığı vuruyunca gözüküyor ama Full karanlıkta dediğiniz gibi tuşları görmekte birazcık zorlanabilirsiniz. Çok karanlıkta kullanan biri değilseniz almama sebebi olacak bir problem değil bence.

En azından kasanın ışığı açık oluyor tabii zirifi karanlıkta oynamıyorum ama dediğim gibi kararsız kaldım Royal Kludge rk M75 bakıyorum bir de oda aynıymış teşekkür ederim.

Hiç dikkat etmedim işin gerçeği zaten klavyeyi otomatik kullandığımdan ama çok göremiyoruz diye hatırlıyorum. Güneye bakan led olması dışında, kendi keycapsleri de baya kalın. O yüzden ona özel şeffaf keycapsler bakabilirsiniz belki. Ama klavye gerçekten mükemmel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı