Logitech garantisi mi? Allah korusun. Rezalet bir servis ve garantisi var. Bunun için alacaksan pişman olursun. YouTube'da bir abi var aylardır uğraşıyor G213 klavyesi için.
Logitech menteşeleri kırılan kulaklığımı garantiye verdiğimde direkt yenisini vermişti. Teknosa'dan almıştım. Çok eskiler bilir GameEkstra diye çöp bir firma vardı daha sonra farklı problemler yaşasamda Logitech klayemin sıs açıp kısma Hub'ı bozulmuştu göndermiştim para iadesi almıştım. Başka bir arkadaşım yine Teknosa'dan ilk başlarda biraz problem yaşasa da cazgırlığı sayesinde birebir değişim mi para iadesi mi ne almıştı Logitech klavye veya fareden tam ne hatırlamıyorum.
Bilmiyorum hocam haklı olabilirsiniz ben alacağım ama flying fish switch acaba kötü mü?
Ben de burayı izleyerek almıştım Amazon'da Gift Switch yoktu hatta.
Ben Gift Switch'in sesini daha çok beğendim daha bir tok geliyor.
Flying biraz daha tiz sanki blue veya Razer switchler gibi demeyeceğim ama anladınız farkı.
Hocam bilmiyorum ben sizin Logitech lafınıza istinaden dahil oldum.
Şahsen ben pek sevmiyorum bu Çin işi klavyeleri. Mod falan aç tak sök bana göre değil.
Alıp hazır kullanacağım bir şey severim. Burada malzemeleri yok hep AliExpress falan uğraşmak gerekiyor. Vs
Tercih sizin. Nette izlediğim videolarda bunun hastaları var böyle mod yapmak içine köpükler vs çeşit şeyler yapıp sesleri ile oynayanlar var.
Bu aslında zaten ful modlanmış daha da bir şey yapmanıza gerek kalmayacak bir şekilde geliyor içerisinde köpüğü yağı silikonu özel switchleri tuşları vs ekstradan uğraşmak isterseniz sizin terchiniz yoksa araba gibi kişiselleştirmenin sonu gelmiyor gerçekten.