Ajazz AK992 modlu klavye

Görsel olarak gayet memnun kaldım ve yazması da gerçekten harika, membrana yakın bir hissiyatı var eğer ileride silent switch alırsam daha tactile modellere bakacağım, bu switchin lime versiyonu gibi.
Hocam benim de geçen elime switchtarlıkları geçtiği için belirtmek istedim (anahtarlık halini aldım da dekor için ) Lime Lemon biraz leş açıkçası, tam anlamıyla 2005 Microsoft membran klavye gibi, bayağı sessiz ama o sessizliğin sonundaki yumuşak hisle tactile bump bence çok gitmemiş gibi, bir de tactile için çok hafif kalıyor. Red Panda ona göre bayağı daha iyi his olarak. Peach bu arada tam ev ahalili kişiler için, üstüne yumruk bassan yine ses vermiyor neredeyse, ağırlık olarak falan da beğendim.

Merhaba hocam.
Tavsiye ediyor musunuz bu fiyat normal mi?
Siyah tercih ederdim ama maalesef yok.
Benzeri bir ürün var mı?

Merhaba hocam.
Tavsiye ediyor musunuz bu fiyat normal mi?
Siyah tercih ederdim ama maalesef yok.
Benzeri bir ürün var mı?
Evet fiyat bu civarlarda zaten, ürünü tavsiye ederim hala cayır cayır çalışıyor sıkıntısız. Beyaz renk de güzel, benim yaptığım gibi ileride içinize sinen bir keycap seti alırsınız isterseniz, 500-1000 tl arasında bulabilirsiniz beyaz bir set muhtemelen. Bu fiyat bandında benzer ürünler varsa da aşağı yukarı aynı performansta oluyor.

Elimde bir tane ürün var satım üstüne koyim alım bari.
Bir de bilek desteği var mı ayrıyeten satılan.

Elimde bir tane ürün var satım üstüne koyim alım bari.
Bir de bilek desteği var mı ayrıyeten satılan.
Bilek desteği olan seti de vardı da sanırım şu anda satışta değil, bu klavye boyutuna uygun herhangi bir bilek desteği işinizi görür.

Olmayan link atar mısın
Bilek desteklisini diyorsan bulamadım sanırım o ilan kaldırılmış, ya da yurt dışı yasasından sonra görüntülenmiyor da olabilir limitin üstünde olduğundan, çünkü yurtdışından geliyordu diye hatırlıyorum.

Böyle ülkenin canı cehenneme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…