İnceleme Ajazz AK992 RGB Tri-Mode

• Konuyu başlatan dodo61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 5.838
Selamlar arkadaşlar. Bugün az önce elime geçen Ajazz AK992 RGB Tri-Mode klavyenin kısa bir incelemesini yapacağız.
Öncelikle ürünü ben Amazon üzerinden totalde 2182 TL ödeyerek 23.02.2024 tarihinde sipariş verdim. Ve ürün elime 07.03.2024 tarihinde ulaştı.
Genel olarak buraya ürün hakkında kısa detay vereyim.
  1. Ürün Red Switch Hot-Swapple bir klavye.
  2. Üründe 3 adet bağlantı modu bulunmakta. Bunlar Kablolu (Coiled Cable) , 2.4GHz Dongle ile kablosuz bağlantı ve Bluetooth.
  3. Ürünün 4000Mah batarya kapasitesi bulunmakta.
  4. Ürünün sadece mavi renk olanının keycapsleri şeffaf. Diğerleri maalesef şeffaf değilmiş bunu göz önüne alarak sipariş verin bence.
  5. Yedek olarak 4 adet daha red switch ve sarı renkte enter , space ve ok tuşları geliyor.
  6. Özel bir coiled cable ile geliyor. Bu kablonun markası Mambasnake.
Ürün Kutusu:
Kutu klasik uzak doğu üretimli ürünlerin kutusu gibi. Bir kaç detay yazıyor üzerinde.
WhatsApp Image 2024-03-07 at 11.44.17.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-07 at 11.44.18.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-07 at 11.44.18 (1).jpeg

Kutu İçeriği:
Ürünün kutu içeriği bana oldukça dolu geldi. Yedek keycapsler, yedek switchler , coiled cable, keycaps ve switch çıkarıcı gibi..

WhatsApp Image 2024-03-07 at 11.44.18 (2).jpeg

Ürünün Kendisi:

Ürün bana biraz tok bir ağırlığı var gibi geldi. Bilmiyorum belki ilk defa mekanik klavye daha doğrusu wireless mekanik klavye kullandığım için öyle gelmiş olabilir. Yazım hissiyatı güzel. Tok bir ses geliyor. Öyle daktilo gibi ses yok sırf bu yüzden red switch aldım zaten :D

WhatsApp Image 2024-03-07 at 11.44.52.jpeg
WhatsApp Image 2024-03-07 at 11.45.52.jpeg

Yazılım:
Yazılımını https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=422&q=ak992 buradan indirdim. Epomaker sitesindeki yazılımda nedense virüs var diye indiremedim :D size de bu siteyi tavsiye ederim. Yazılımı normal klasik klavye yazılımlarıyla aynı. Ekstra olarak şarj durumunu felan da gösteriyor işte.

Ekran görüntüsü 2024-03-07 114649.png

Ürün genel olarak bu şekilde arkadaşlar. Ben açıkçası oldukça beğendim. Malzeme hissiyatı oldukça iyi, kaliteli.
Şimdilik bir ön bakış olarak bu inceleme yeterli arkadaşlar. İlerleyen zamanlarda detaylı bir şekilde buraya inceleme devamı olarak ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Denemek için pudding keycaps almıştım indirimden. LED'lerin gücü düşük olduğundan aydınlatması bunlar ile daha güzel görünüyor. Ama kendi mavi/sarı tuşlarının albenisi de güzeldi açıkçası. Hepsi beyaz olunca özelliği kayboldu.

Gündüz pek belli etmiyor kendini.
1721126087587.jpeg

Ama karanlık ortamda çok hoş.
1721126108287.jpeg

1721126116532-jpeg.2254323

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Luzz Link atabilir misiniz?
Ayın başında bu ürünü almıştım, her şey dahil 90 liraya geldi. Şu anki fiyatını etmez ama, ya indirim bekleyin ya da benzerlerine bakın.

Klavyenin LED'leri hem çok güçlü değil hem de üst kısımda olduğu için pek homojen bir görüntü çıkarmıyor bu arada, bazı renklerde daha çok belli oluyor aşağıdaki gibi.
1721158662142.jpeg

Ayın başında bu ürünü almıştım, her şey dahil 90 liraya geldi. Şu anki fiyatını etmez ama, ya indirim bekleyin ya da benzerlerine bakın.

Klavyenin LED'leri hem çok güçlü değil hem de üst kısımda olduğu için pek homojen bir görüntü çıkarmıyor bu arada, bazı renklerde daha çok belli oluyor aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 2254947

Hocam selamlar ben de bu klavye için beyaz pudding keycaps düşünüyorum AliExpress'te beyaz pudding keycaps vergi ile 700 TL'ye geliyor sizce değer mi?

Hocam selamlar ben de bu klavye için beyaz pudding keycaps düşünüyorum AliExpress'te beyaz pudding keycaps vergi ile 700 TL'ye geliyor sizce değer mi?

Hocam kişisel tercih meselesi, eğer tasarımını beğeniyorsanız alınır. Artık vergi dahil o fiyatın altına pek keycaps yok zaten genel olarak. Benim tek beğenmediğim yanı, klavyeyi alttan gördüğüm için homojen bir aydınlatma olmamasıydı. Sizin klavyeniz güney LED'liyse daha iyi durabilir.

Hocam kişisel tercih meselesi, eğer tasarımını beğeniyorsanız alınır. Artık vergi dahil o fiyatın altına pek keycaps yok zaten genel olarak. Benim tek beğenmediğim yanı, klavyeyi alttan gördüğüm için homojen bir aydınlatma olmamasıydı. Sizin klavyeniz güney LED'liyse daha iyi durabilir.

Ak 992'lerin hepsi kuzey LED'li bildiğim kadarıyla benimki de öyle. Dün sipariş geçtim hocam gelince düşüncelerimi yazarım teşekkürler yorumunuz için.

Ak 992'lerin hepsi kuzey LED'li bildiğim kadarıyla benimki de öyle. Dün sipariş geçtim hocam gelince düşüncelerimi yazarım teşekkürler yorumunuz için.

Ben sadece keycaps için soruyorsunuz sandım, aynı klavye olduğunu anlamadım ben artık pek AK992 kullanmadığım için. Hayırlı olsun, farklılık oluyor sıkılınca değiştirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı