İnceleme Ajazz AK992 RGB Tri-Mode

• Konuyu başlatan dodo61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 5.849
Denemek için pudding keycaps almıştım indirimden. LED'lerin gücü düşük olduğundan aydınlatması bunlar ile daha güzel görünüyor. Ama kendi mavi/sarı tuşlarının albenisi de güzeldi açıkçası. Hepsi beyaz olunca özelliği kayboldu.

Gündüz pek belli etmiyor kendini.

Ama karanlık ortamda çok hoş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Luzz Link atabilir misiniz?
Ayın başında bu ürünü almıştım, her şey dahil 90 liraya geldi. Şu anki fiyatını etmez ama, ya indirim bekleyin ya da benzerlerine bakın.

Klavyenin LED'leri hem çok güçlü değil hem de üst kısımda olduğu için pek homojen bir görüntü çıkarmıyor bu arada, bazı renklerde daha çok belli oluyor aşağıdaki gibi.

Hocam selamlar ben de bu klavye için beyaz pudding keycaps düşünüyorum AliExpress'te beyaz pudding keycaps vergi ile 700 TL'ye geliyor sizce değer mi?

Hocam selamlar ben de bu klavye için beyaz pudding keycaps düşünüyorum AliExpress'te beyaz pudding keycaps vergi ile 700 TL'ye geliyor sizce değer mi?

Hocam kişisel tercih meselesi, eğer tasarımını beğeniyorsanız alınır. Artık vergi dahil o fiyatın altına pek keycaps yok zaten genel olarak. Benim tek beğenmediğim yanı, klavyeyi alttan gördüğüm için homojen bir aydınlatma olmamasıydı. Sizin klavyeniz güney LED'liyse daha iyi durabilir.

Ak 992'lerin hepsi kuzey LED'li bildiğim kadarıyla benimki de öyle. Dün sipariş geçtim hocam gelince düşüncelerimi yazarım teşekkürler yorumunuz için.

Ak 992'lerin hepsi kuzey LED'li bildiğim kadarıyla benimki de öyle. Dün sipariş geçtim hocam gelince düşüncelerimi yazarım teşekkürler yorumunuz için.

Ben sadece keycaps için soruyorsunuz sandım, aynı klavye olduğunu anlamadım ben artık pek AK992 kullanmadığım için. Hayırlı olsun, farklılık oluyor sıkılınca değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…