İnceleme Ajazz AK992 RGB Tri-Mode

• Konuyu başlatan dodo61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 5.933
Sağolun teşekkür ederim Mousepad hem görüntüde hemde kullanışta cidden efsane.

Hocam konuyu hortlatıyorum; öncelikle iyi günlerde kullanın.
Aynı klavyeyi aldım fakat ne FN tuşu ile RGB'yi çalıstırabildim ne de klavyeye uygun yazılımı bulabildim. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? NOT: Klavyem kablosu yetişmediği için dongle ile bağlı.

https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=422&q=ak992 bu siteden ürününüze göre olanı indirin. FN+Backspace tuşuna basın eğer şarjı düşük ise RGB ışıkları yanmıyor olabilir şarj edin açılır. sanırsam ilk 3 tuş ışığı yanıyorsa kapanıyordu.

Konuma şeffaf keycapslere sahip olduğunu yazdığınız gibi satın aldım.

İnceleme için de tekrardan çok teşekkürler. Siz alalı 2 ay oldu olacak, kullanım sonrası ikinci bir detaylı inceleme konusu gelir mi?

Son düzenleme:
Yakın zamanda videolu bir şekilde uzun kullanım yapmayı düşünüyorum. Ama şu sıralar pek müsait değilim. En kötü konu olarak paylaşırım uzun kullanım testini.

bende ak992 kullanıyorum 2 haftadır. kahverengi switch olanını kablosuz olarak 2.4 ghzde oyun oynarken kullanıyorum. hiçbir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar şarjı bile bitmedi geldiğinden bu yana. tavsiye ederim.

15 günde elime sağ sağlim ulaştı. 15 senedir laptop kullanıyordum. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum. Bana baya bir ağır geldi açıkçası. Switch sesleri mükemmel ötesi. Pişman olmayacağıma eminim tavsiyeniz için tekrardan teşekkürler.

Çok güzel görünüyor hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Maşallah çok güzel görünüyor.

Güle güle kullan, hangi switch aldın? Ben de 14'ünde sipariş verdim, varışı 3 Haziran diyor. Tahminim 3 hafta sürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…