İnceleme Ajazz AK992 RGB Tri-Mode

• Konuyu başlatan dodo61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 5.957
kablo ile bağladım zaten gözükmüyor birde dongle dediğiniz ne oluyor hocam çok anlamıyorum

Klavyenin sağında bir USB alıcı olacak, ona dongle deniyor. Onunla denediniz mi?

Dongle ile kullanırken batarya ne kadar gidiyor sizde genel olarak? Elbette kaç saat kullandınız, LED durumu vs. farklı kriterler var ama genel bilgi açısından merak ettim.

Benim tam 1 haftada %22'ye düştü ama dengesiz bir bilgilendirme var uygulamasında. Uygulamaya girdikten sonra kafasına göre bazen düşüyor, bazen artıyor. Bu sabah %50'lerdeyken akşamına %22 oldu örneğin, ilk defa bu kadar hızlı düştü. Tahminim 7-10 gün arası gidecek tam batarya ile.

Çok kullanmadım maalesef net bilgi veremiyeceğim.

Evet batarya gösterme konusunda hafif sıkıntılar var. Şarj full olduğu halde şarjdan çıkardığım gibi şarj %85 lere bazen de 70 lere kadar iniyor. Ama genel olarak full aydınlıkta 1 haftayı rahat çıkarıyorum. Işıksız da 1.5 2 hafta gider diye tahmin ediyorum.

Işık kapalı kullanıyorum 1 ayı geçti, RGB açıkken 2 haftaya yaklaştı. Bende Wireless dongle ile kullanıyorum uygulamada bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…