AK-47 | Asiimov satıp Cyberpunk alınır mı?

Çıkan oyunların hepsi özgün demiyorum. Bu oyunların temellerini oluşturacak kaliteli oyunları oynadım diyorum. Ve hepsi o zamanlarda kendine özgün oyunlardı. Şimdi son zamanlarda çıkan oyunların hiçbirinde bu özgünlüğü göremiyoruz. Kıyaslasak birebir aynı oyunlar gibi duracak. Sadece kendi makyajıyla. Cyberpunk'da bu oyunlardan birisi ve Ubisoft oyunlarıyla karşılaştırsan teması dışında her şeyi aynı olur.
Sen keyif alırsın ben almam. Çünkü otuz defa bu oyunun muadilini oynadım. Dankek'in çilekli kekini yiyip, Topkek'in çilekli kekini de yedikten sonra on numara çilekli kekmiş demek gibi bir şey en basit haliyle. Çilekli kek işte ya 😀

Senin bu mantığınla piyasada hiç yeni oyun çıkmasın eskileri yeterli demek. RDR2 övgü üstüne övgü ödül aldı ne kadar özgündü?
 
Skinin fiyatının sadece TL değil dolar bazlı artacağını düşündüğümden bu yorumu yapıyorum. Ak asimov hala kutulardan çıkıyor mu bilmiyorum. Bundan 3 sene önce 10-20 kuruşa sattığım kutular 50 60 TL olmuş. Steam'de şu an bir artış var evet ama her şeye yansıyacağını, en azından her oyunun %300 gibi saçma şekilde artacağını sanmıyorum.

Bellide olmaz kanka ETS'yi görmüşsündür.
 
Steam'de şuan bir artış var evet ama her şeye yansıyacağını, en azından her oyunun %300 gibi saçma şekilde artacağını sanmıyorum.
Geçtiğimiz günlerde bazı oyun yayıncıları oyunlarını 100-300 TL arasında fiyatlarla zamladı. Başka yayıncıların yapmayacağının garantisini verebilir misin? Tekrar zam gelmeyeceğinin garantisini verebilir misin? Veremezsin, veremem. Kimse bunu söyleyemez. Dolar çok hızlı yükseliyor, yayıncılarda zararı minimumda tutmak isteyeceklerdir. Sonsuza kadar ucuz tutamazlar oyunları.
 
Ubisoft oyunlarıyla aynı mı? Sen gerçekten oyun oynadığına emin misin? Ubisoft oyunları, oyuncunun kendi istediği şekilde oynaması dışında başka bir şeye izin vermez. Onun tek bir oynanış şekli vardır. Sözde son oyunlarla gizlilik temasını benimseyeceklerdi AC'lerde, hala Warrior olarak oynamak çok daha kolay ve eğlenceli oyunlarda. Gizlilik yapamıyorsun, tek atamadığın düşmanlar var oyunda. Warrior deyince de, ağır ve hafif kılıç dışında yine çeşitlilik yok.

Bu konuda ne AC'lerle, Tom Clancy'lerle kıyaslamayamazsın oyunu. Oyun gizliliği de destekliyor, agresif oynanışı da. Bunun haricinde hikayesi unique. Karakterin ne kahraman, ne de kötü adam, kendi hikayesini yazmaya çalışıp benliğini yitirip ölen biri. Hani neyini birebir gördün onu bile anlamıyorum.
Bu tartışmanın yeri burası değil, adam sadece satayım mı satmayayım mı diye sormuş. Amma uzattınız.

Bellide olmaz kanka ETS'yi görmüşsündür.
Ama 10 senede 1 zam yedi.
 
Eki Görüntüle 1480767
Skinin 4 yıllık grafiğinde fiyatı düzenli olarak düşmüş. En düşük 15 dolar görmüş, son 3 yılda en fazla 30 dolar görmüş. Birden herkes asiimov almaya kalkmazsa veya valve skin fiyatlarına müdahale etmezse neden artsın ki fiyatı?
Ne demek düşmüş bu skin 2017'de 100-200₺ bir şeydi.
Not: Evet, mantıken düşmüş. Dolar olayını unutmuşuz.
 
Dolar tarafı umurumuzda değil, TL fiyatı ilgilendiriyor bizi. Enflasyon var oyunlara zam geliyor diyor da kaç yılda 1 geliyo o zam, bırak da gelsin yaaaaani.
Dolar kısmı oynayınca TL fiyatı da oynuyor. O zamanlar 30$ diyelim 150₺ yapıyordu. Şuan 30$ 540₺. Hiçbir oynama yok aslında fiyat hala aynı.

Eveet. Doların artışından bihaber bir başka kullanıcı yine aynı yorumu yapıyor. Muazzam. IQ bu yüzden önemli işte.
TheAny diye bir isime sahip birisi IQ hakkında yorum yapmasın. Tümü yazısına basıp 4 yıllık geçmişi gösterdiğini sanan biri yine IQ hakkında yorum yapmasın.
Ekran Alıntısı.JPG


Kafan kaldırır mı bilmiyorum ama ortalama eğrisi fiyatın düştüğünü değil, arttığını söylüyor. Dolar bazında olsa bile.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı