Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Gitmeyi düşünen bütün arkadaşlar: Durmayın gidin lütfen bu ülkenin sizin gibi vatan millet hayrına bir şey yapmayacak boş beleş insanlara ihtiyacı yok.
Ahahaha

Bu ülkenin hayrına bir şeyler yapan doktoru, mühendisi, öğretmeni neredeyse hiçbiri AKP'ye Erdoğan'a oy vermiyor.

Savunma sanayii şirketlerindeki mühendisler içinde anket yapsak herhalde %20'den yüksek alamazsınız, Aselsan'da Roketsan'da Tai'de onlarca arkadaşım var. Kendim doktorum, belki binlerce doktor ve hemşire tanıyorum fakülteden ve işyerinden. Ülkenin en iyi üniversitelerinin öğrencileri de farksız. Bu insanların arasında oyunuz o kadar düşük ki.

Size "rağmen" bu ülkeye ve insanına hizmet ediyoruz biz.

Gün gelir hepimiz ortalıktan kaybolunca anlarsınız belki değerimizi. Sanmıyorum ya hayırlısı, Allah bu ülkeye o günleri göstermesin, size muhtaç etmesin bu ülkeyi.

Ahahaha

Bu ülkenin hayrına bir şeyler yapan doktoru, mühendisi, öğretmeni neredeyse hiçbiri AKP'ye Erdoğan'a oy vermiyor.

Savunma sanayii şirketlerindeki mühendisler içinde anket yapsak herhalde %20'den yüksek alamazsınız, Aselsan'da Roketsan'da Tai'de onlarca arkadaşım var. Kendim doktorum, belki binlerce doktor ve hemşire tanıyorum fakülteden ve işyerinden. Ülkenin en iyi üniversitelerinin öğrencileri de farksız.

Size "rağmen" bu ülkeye ve insanına hizmet ediyoruz biz.
Laf söylemeye değmez hocam. Kendisi siyaset ve devletle ilgili kitaplar okuyor bütün gün, bu yüzden kafasını kaldırıp önünü görmüyor. Olsun en azından bir şey öğreniyordur deyip olumlu bakalım.

Savunma sanayii şirketlerindeki mühendisler içinde anket yapsak herhalde %20'den yüksek alamazsınız, ASELSAN'da ROKETSAN'da Tai'de onlarca arkadaşım var. Kendim doktorum, belki binlerce doktor ve hemşire tanıyorum fakülteden ve iş yerinden. Ülkenin en iyi üniversitelerinin öğrencileri de farksız.

Bence bu kadar emin konuşmayın. Dediğiniz gibi %20 olsa o adamlar orada 1 saniye durmaz. Savunma, uzay, otomobil sanayinde bu kadar ilerlememiş olmamız mühendislerimiz olmadan mı gerçekleşti. Neyse ya kime anlatıyorum...

Neden Papara? Banka hesaplarına yaşın mı tutmuyor?

Hayır arkadaşın yaşı tutmuyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Savunma, uzay, otomobil sanayinde bu kadar ilerlememiş olmamız mühendislerimiz olmadan mı gerçekleşti.
Kardeş anlamıyor musun? Mühendis olmadan mı gerçekleşti diyorum. Mühendis var, hiçbiri AKP'li değil emin ol. Bizzat arkadaşlarım var, o projelerde çalışan onlarca insan tanıyorum. O övündüğün projeleri yapan mühendislerin büyük çoğunluğu AKP karşıtı. Daha da iyi yüzlerce mühendis AKP yüzünden yurt dışında, AKP gitse de ülkeme dönsem diye bekliyor. Sırf benim AKP yüzünden yurtdışına giden, dönmek için seçim bekleyen 30'a yakın mühendis arkadaşım var. 10-15 tane de bahsettiğim savunma sanayiinde çalışan, henüz ülkeyi bırakmasa da 1-2 seçimlik sabrı kalan bizzat tanıdıklarım var.

İnsanlar AKP'yi sevmiyor olmasına rağmen ülkesine olan sevgisinden çalışmaya devam ediyor, sabrediyor.

Ben doktor olduğum için mühendis bu kadar tanıyorum. Doktorlar arasında çok daha rahat söyleyebilirim durumun aynı bu şekilde olduğunu. Kimse seve seve terk etmiyor ülkeyi. Kovuyorsunuz. Ekonomiyle, sosyal zorbalıkla kovuyorsunuz. Ve gidiyor insanlar. Yeterli sayıda insan gidince anlayacaksınız durumun hiç sizin sandığınız gibi olmadığını.

Ama işte çok geç olacak o saatten sonra.

Sonuçlar TV'lerdeki gibi olsa çoktan kendilerini kazandık ilan ederlerdi bekleyeceklerini mi sanıyordunuz? Yıldırma politikası bitince seçim bizde.

18 yaşında olmayan kaymak tabakanın çocukları yazmasın konuya.

Galiba gerçek oluyor. Hepinizin yorumlarını merak ediyoruz.

İster Recep kazansın isterseniz Kemal kazansın ister Turgut Özal mezarından kalksın gelsin bu ülkenin düzelmesi çok uzun süreler alacak, bende bu sistemin içinde kavrulup gitmeyeceğim tabii ki yurt dışı hayallerim planlarım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı