Neden papara? Banka hesaplarına yaşın mı tutmuyor?Güle güle kardeşim papara ver 3 5 bir şey atalım süreci hızlandırmak için![]()
Neden papara? Banka hesaplarına yaşın mı tutmuyor?Güle güle kardeşim papara ver 3 5 bir şey atalım süreci hızlandırmak için![]()
AhahahaGitmeyi düşünen bütün arkadaşlar: Durmayın gidin lütfen bu ülkenin sizin gibi vatan millet hayrına bir şey yapmayacak boş beleş insanlara ihtiyacı yok.
Laf söylemeye değmez hocam. Kendisi siyaset ve devletle ilgili kitaplar okuyor bütün gün, bu yüzden kafasını kaldırıp önünü görmüyor. Olsun en azından bir şey öğreniyordur deyip olumlu bakalım.Ahahaha
Bu ülkenin hayrına bir şeyler yapan doktoru, mühendisi, öğretmeni neredeyse hiçbiri AKP'ye Erdoğan'a oy vermiyor.
Savunma sanayii şirketlerindeki mühendisler içinde anket yapsak herhalde %20'den yüksek alamazsınız, Aselsan'da Roketsan'da Tai'de onlarca arkadaşım var. Kendim doktorum, belki binlerce doktor ve hemşire tanıyorum fakülteden ve işyerinden. Ülkenin en iyi üniversitelerinin öğrencileri de farksız.
Size "rağmen" bu ülkeye ve insanına hizmet ediyoruz biz.
Savunma sanayii şirketlerindeki mühendisler içinde anket yapsak herhalde %20'den yüksek alamazsınız, ASELSAN'da ROKETSAN'da Tai'de onlarca arkadaşım var. Kendim doktorum, belki binlerce doktor ve hemşire tanıyorum fakülteden ve iş yerinden. Ülkenin en iyi üniversitelerinin öğrencileri de farksız.
Neden Papara? Banka hesaplarına yaşın mı tutmuyor?
chpnin oy aldığı sandıklar hala tekrar tekrar sayılıyor dostumNasıl? Onu söyler misin bana lütfen. Adamlar %50'de gidiyor, sinirlenmemek elde değil, bu saatten sonra nasıl bir değişiklik olabilir?
Kardeş anlamıyor musun? Mühendis olmadan mı gerçekleşti diyorum. Mühendis var, hiçbiri AKP'li değil emin ol. Bizzat arkadaşlarım var, o projelerde çalışan onlarca insan tanıyorum. O övündüğün projeleri yapan mühendislerin büyük çoğunluğu AKP karşıtı. Daha da iyi yüzlerce mühendis AKP yüzünden yurt dışında, AKP gitse de ülkeme dönsem diye bekliyor. Sırf benim AKP yüzünden yurtdışına giden, dönmek için seçim bekleyen 30'a yakın mühendis arkadaşım var. 10-15 tane de bahsettiğim savunma sanayiinde çalışan, henüz ülkeyi bırakmasa da 1-2 seçimlik sabrı kalan bizzat tanıdıklarım var.Savunma, uzay, otomobil sanayinde bu kadar ilerlememiş olmamız mühendislerimiz olmadan mı gerçekleşti.
Galiba gerçek oluyor. Hepinizin yorumlarını merak ediyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.