Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

O koltuğa başkaları da geçse yine her şey aynı şekilde devam edecekti zaten. Cidden sözlerini tutacaklarını ve bir şeylerin yolunda gideceğini mi sanıyordunuz? 20 Yıllık loseri hala inatla oraya aday olarak çıkarırsan maalesef kaybedersin. Başka birisi aday olmalıydı.

Normal hayata aynı şekilde devam edeceğiz, yapacak bir şey yok.

Birikimi olan akp karşıtlarının çoktan dolara geçmesi gerekiyordu, maddiyat önemli bunu yaptıysa en azından yaşam standardını koruyabilmiştir. bu yoksa aslında chp de gelse çok fazla değişen birşey olmayacaktır. bana göre sıradan bir insanın akp-chp vs muhabbeti içinde boğulmaması lazım. tek bir yaşamın var ve bunu en iyi şekilde yaşamalısın buda parayla oluyor. özetle akp nin gelmesi -gelmemesi önemli bir konu değil.
Hocam en önemlisi devlet rejimi. Anayasanın ilk 4 maddesine dokunmak isteyen HÜDA-PAR'ı ve 6284 Karşıtı olan Yeniden Refah Partisini nasıl destekleyeceğiz ?

Hocam en önemlisi devlet rejimi. Anayasanın ilk 4 maddesine dokunmak isteyen HÜDA-PAR'ı ve 6284 Karşıtı olan Yeniden Refah Partisini nasıl destekleyeceğiz ?
Kalpazanlar diye bir film izlemiştim (belki sizde izlemişsinizdir) adından da anlaşılacağı üzere "sahte para basıyorlar" bastıkları sahte dolar o kadar mükemmel ki ABD merkez bankasına bastıkları doların gerçek olup olmadığını test etmek için götürüyorlar. ABD merkez bankası doları yada dolarları (sahte) haftalarca-aylarca inceliyor ve cevap şu "bu dolarlar GERÇEK" tabi bununla yetinmiyorlar bu kez farklı bir iddia la geliyorlar yine dolarlar sahte tabi.. "size sahte dolar getirdik bunun sahte olduğunu kanıtlayın" diyorlar ABD merkez bankası aylarca yine inceliyor ve cevap: bu dolarlar gerçek... konuya dönersek yıllarca -on yıllarca siyasetçiler hep sıradan insanlar için hep "olmasın gerekeni" söylediler ama bu gerçek değildi. söylem başka , gerçek başkaydı sizin söyledğinizin farklı olması imkansız ! sevgiler.

Yaşım 18 canım benim, hayatım tarih okumakla geçiyor hiç merak etme zaten okuduğum için sorgulayıp düşünebiliyorum sizin gibi "mee" diye gezinmiyorum ortalıkta. Ayrıca raporladın mı ne yaptın anlamadım ama ceza yedim yoksa yorumumu silmişliğim yok yani doğruları söylemekten asla çekinmem korkmam.

Bu yukarıdaki iki arkadaşa çok güzel bir söz yazmak istiyorum. "Zeki bir insana en büyük işkence, cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır" - George Orwell
Aynen kanka biz mee (!) diye geziyoruz dağlarda sen de o dağlarda mehmetçiğe kurşun sıkanları, uyuşturucu paralarını ülkeye getirip yatırım (!) yapacak adamı destekliyorsun terörist destekçileri sizi. Ülkenin durumunun farkındayım ama vatanımı milletimi ne olursa olsun asla satmam. Siz seküler ve rahat takılan tayfa yok mu? Seçim zamanı gelince filozof kesilirsiniz.

Aynen kanka biz mee (!) diye geziyoruz dağlarda sen de o dağlarda mehmetçiğe kurşun sıkanları, uyuşturucu paralarını ülkeye getirip yatırım (!) yapacak adamı destekliyorsun terörist destekçileri sizi. Ülkenin durumunun farkındayım ama vatanımı milletimi ne olursa olsun asla satmam. Siz seküler ve rahat takılan tayfa yok mu? Seçim zamanı gelince filozof kesilirsiniz.
hahahahahah askfmsndjkgjsnjgksa abi sen harbi kahvehaneci tayfadansın ya.. Allah yardımcın olsun asfjvsekdjgnbsdogk

Yüzerek ülkeden kaçacağım. Yeter.

hahahahahah askfmsndjkgjsnjgksa abi sen harbi kahvehaneci tayfadansın ya.. Allah yardımcın olsun asfjvsekdjgnbsdogk
Allah sana akıl fikir versin ailene de sabırlar diliyorum senin gibi bir evlatla uğraşması zor belli ki çabayı kesmişler senden karanlık odada büyütmüşler seni başıboş dolanıyorsun ortalarda. Kafanızı kumdan çıkarıp at gözlüğünüzü atın beyniniz yıkanmış sizin. En ufak olayda ülkeyi satıp gidecekler de sizsiniz sonra Atatürk'ün çocuklarıyız diye geçinmeniz de ayrı komik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı