Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Eğer Sinan Oğan (nam-ı diğer Soğan) olmasaydı net CHP kazandırdı derdim ama Soğan yüzünden 2.tura kaldı ve AKP 2.turda da gerekeni yapıp (çalmak) alacaktır diye düşünüyorum. İnşallah gerçek olmaz.

En azından aponun heykelini dikmek isteyenlere omuz vermiyorlar.
Selo çıksın da gül gibi geçinirsiniz siz.
Hocam siz nasıl bir kafadasınız.

Son düzenleme:
Eğer Sinan Oğan (nam-ı diğer Soğan) olmasaydı net CHP kazandırdı derdim ama Soğan yüzünden 2.tura kaldı ve AKP 2.turda da gerekeni yapıp (çalmak) alacaktır diye düşünüyorum. İnşallah gerçek olmaz.

Hocam siz nasıl bir kafadasınız.

Ak Parti'nin oyları çaldığına dair bir kanıtınız var mı? Eğer yoksa bence boş konuşuyorsunuz.

Yani_

Dosya Ekleri

• dobra.png
    dobra.png
    86,5 KB · Görüntüleme: 87
Evet haklısın ama denge politikası uygulanıyor çünkü yeni dünya düzeni Avrupa'dan Asya ya kayıyor zaten Amerika görünümde ittifakımız ama yaptıklarından anlaşılıyor ki en büyük düşman aslında. Ki onunda sonu geliyor. Hüda-par işinde devletin istihbaratı dünyada en etkililerden illaki bir bildikleri vardır ayrıca Cumhurbaşkanı'nın imzası ile kimse hapisten çıkmıyor çıkamaz da yargı makamı ne derse o olur. Yoksa o kadar terörist, haksız ne kadar hain varsa adalet bazen tecelli etmiyor görüyoruz.

Suriyelilere gelince o konuda çözüme kavuşması için Suriye'de operasyonlar yapılıyor PKK'den temizlenen koridorlar ile esadla görüşmeler güvenli alan oluşturulmak için yerleşim yerlerini halledip yine vatanlarına döndürülecekler.

Ekonomiye gelince sonuna kadar haklısın fakir iyice fakir zengin iyice zengin oldu bizimde iş yerimiz var vergiden vergi alınıyor ama üst sınıflar bir kamu hizmeti karşılığında vergiden büyük ölçüde daha az ödüyorlar. yanlışa yanlış demek lazım ama tüm bunların düzeleceğine inanıyorum tabii ilk önce anayasanın değişmesi lazım hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı