Akasa Venom LX İnceleme ve Ufak Modlama

Fan kontrolcü alındı modüler güç kaynağı ve sıvı soğutmada sıra İstenirse inceleme paylaşabilirim kontrolcüyle alakalı.

Fotoğrafı bir an olsun render zannettim. Sisteminiz çok güzel.

Klavyeniz Redragon kumara mı ?

Konuyu hortlatçam ama kasadan memnun musunuz genişliği nasıl o ekran kartını takarken ki kırılan dediğiniz yer neresi.

Uzun kullanımda tecrübelerimi anlatayım:
1-Akasa kasa üretiminde ilk modeli bu ve üzerinde gelen fanlar kalitesiz ama kalitesiz derkende Everest kasalar gibide değil yani hız kontorllü idare eder denebilecekler ama ben zaten fanları değiştirdim.
2-PCI slot demirleri vidalı değil kırmalı başlı başına saçmalık 3-5TL maliyetten kaçmışlar.
3-Kasanın anakart arka plakasının takıldığı yer bende hafif defolu hani takarken zor taktım ellerim kesildi.
4-Üzerinde fan kontrolcü gelmiyor bu özellik Zalman ve Dark modellerinde var fakat ben NZXT'nin bu konudaki bir çözümünü kullanıyorum.
5-Kablolama olarak rakiplerinden geri kalır pek bir yanı yok fakat NZXT S340'ın kablolaması gibide değil.
6-Yandaki pleksi çok kolay çiziliyor gene Corsair 270R-NZXT S340'dakilerde böyle kolay çizilme söz konusu değil.
7-Rakiplerinden en üstün özelliği hava akışı ve toz filtreleri diyebilirim ön arka ve altta toz filtreleri bulunuyor ve bunlar ufak değil cidden kaliteli materyal kullanılmış.
8-SSD yuvaları tam bir rezalet ben kenara köşeye sıkıştırdım zaten ön kısımda montaj yeri var ama toplam 3 delikten 24 pin anakart ve 8+8 GPU+ anakart bağlantı kabloları geçtiği için nereden sata kablosu geçecekte nereden sata güç bağlantısı yapacaksın yani 2 HDD+2 SSD falan düşünüyorsan düşünme derim.
9-Genişliği tüm ekran kartlarına yetecek kadar ve işlemci soğutucusunuda 300-400TL'lik 5kg Noctua model almazsanız hiçbiriyle sorun çıkartmayacaktır.
Genel olarak izlenimlerim bu yönde bu dediklerim haricinde gayet memnunum.

Ek olarak fan kontrolcüsü olmamasına, fanlarına ve kablolamasına laf ettim ama karşılaştırdıklarımın yarı fiyatında bir kasa olduğu için çokta takmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…