Akasa Venom Pico İşlemci Sogutucu

• Konuyu başlatan Azz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 28.076
Sorununuz sıcaklık gibi gözüküyor. Bilgisayarınıza AIDA64 adlı programı indirin. Sisteminizi yük altına sokarak test edin. Eger sıcaklıklar ciddi derecede yükseliyorsa bilgisayar kendini kapatıyordur. Baktınız ki sıcaklıklar çok yüksek termal macun yenilemesi yapın. Sorununuz çözülmez ise sogutucu satın alabilirsiniz. Elinizi degemeyecek kadar ısınıyorsa sorun sıcaklıktır zaten ama biz genede emin olalım.

Hocam oyun felan oynadım test yapamadım çalışıyorum. Oyunlarda ısınmıyor pek 45-50 civarlarında geziyor ama arada bir işlemci 90 dereceye çıkıyor kendini kapatıyor elimi sürüyorum elim yanıcak derecede, bilgisiyar kapandıktan sonra hemen açtığımda fanlar döndüğü devirden çok daha hızlı dönüyor acayip bir ses çıkarıyorlar sonra düzeliyor tekrar ısınmıyor ama haftada 1 bazen 2 haftada bir yapıyor bunu anakartdan şüpheleniyorum. Soğutucuyu sipariş ettim ama alamadım evde yoktum pazartesi alıcağım montaj işinide becerebiliriz umarım

Hocam fan yönü yukarıya ya bakacak şekilde montaj yapmanız gerekiyor. Yukarıya dogru sıcak havayı üfleyecek güç kaynağının yardımı ile dışarıya atılacak. Değerleriniz çok güzel gerçekten. İşlemciniz FX6300 mü ?

FX 6300 hocam. Böyle kullansam sorun olur mu? Kasanın yukarısında fan var ve bu fanın vidalarının ağızları bozuk sökemiyorum ona değme ihtimali var aşağı doğru kullansam zaten harika soğutuyor ve fazlada ısınmıyor kasada 2 tane egzoz fan var.

Bu arada montaj kitapçığında fan yönü aşağı baktığı için öyle montajladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…