Akasa Venom Pico İşlemci Sogutucu

• Konuyu başlatan Azz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 28.347
@Azz Hocam amd fx x8 8350 işlemcim var stok fan yetersiz soğutuyor,bu soğutucuyu almayı düşünüyorum montajı kolay mıdır ? Daha önce hiç işlemci fan ı takmadım.

Son düzenleme:
@Azz Merhaba, almayı planlıyorum bende. Malum ucuz baya. Nereden alabilirim ve istediğim performansı alabilir miyim sizce ? Aradığım performans da ;

*Boşta stok fan ile 38-39 olan işlemcim (AMD Phenom X4 965 BE) boşta 25-30 derecelere kadar geriler mi ?

*Stok frekansı 3.4 Ghz olan işlemcimi 4.0 - 4.2'ye çıkarabilir miyim sizce ? Yani yeterli olur mu soğutma konusunda.

Hocam az önce ultra da Dragon age inquisition açtım ilk 3 dk problem yok sonra pc tamamen donuyor ve birkaç dk içerisinde gücü kesiyor,gpu ısısı aşırı yükselip kendini kapatıyor,bu fanla onu kesin engelleyebilir miyim? kusra bakmayın sizi de sıkboğaz ediyorum ama kasaya çok para verdim bu fan ın sorunlarımı çözeceğine emin olmak istiyorum pek para kalmadı fan a ayıracak

Bu soğutucu GPU'ya montajlanmıyor eğer GPU ısınıyorsa başka sorunlar vardır. Bu soğutucu CPU için.

Kasa içi hava sirkülasyonu iyiyse olur. Bende 20-25 derecelerde geziyor boşta, yükte 40-45 dereceyi geçmedi.

Hocam CPU olacaktı o yazım yanlışı yapmışım.

Boştayken 35-40 derece olan işlemcim Akasa Venom Atto (Pico kalmamıştı aldığım sitede) ile bu derecelerde )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…