Akasa Viper 12cm vs Arctic P12 PWM PST 12 mm

Hem P12 hem de F14 kullanan birisi olarak F14 diyebilirim. P12 kötü olduğundan değil, hava akımı daha fazla F14'ün. Akasa ile karşılaştırınca da devir seviyelerinde farklılıklar olduğu görülüyor. F14 200RPM'e kadar düşebiliyorken Akasa 600RPM'e geliyor en düşük hızda. Bu da ses seviyesi olarak karşılaştırıldığında F14'ün gerçekten hiç ses çıkarmayacağı anlamına gelir. Ve Akasa 1900RPM hızda 83CFM hava akışı sağlarken F14 1700RPM ile 77CFM akıtıyor. Ben hiçbir zaman en yüksek hızda çalıştırmıyorum F14'ü. En fazla 1000RPM sınır ile oyun oynuyorum. Gece 300RPM ile sesi de tamamen engelliyorum. Hem çıkış hem giriş fanı olarak kullanılabilir.

Son düzenleme:
@H2onyaa, hava akışının iyi olması için kasanın da doğru tasarlanmış olması gerekir. Sadece fanlar tek başına yeterli olmaz. Zaten kasanız da iyi bir kasa, fanlar da gayet güzel olduğundan serin bir sisteme sahip olacaksınız.

@H2onyaa, hava akışının iyi olması için kasanın da doğru tasarlanmış olması gerekir. Sadece fanlar tek başına yeterli olmaz. Zaten kasanız da iyi bir kasa, fanlar da gayet güzel olduğundan serin bir sisteme sahip olacaksınız.

Yardım için teşekkürler akşam fanları sipariş edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı