Akbank ATM 2400 TL parayı yuttu

Müşteri hizmetlerine ulaşın onlarda sizin mailinize harcama itiraz formu yollayacak onu doldurup yollayacaksınız. Sonrasında 6 aya kadar sürebilen bir bekleyiş süreniz olacak. Ben 2 ayda paramı geri alabilmiştim.

Müşteri hizmetlerine ulaşın onlarda sizin mailinize harcama itiraz formu yollayacak onu doldurup yollayacaksınız. Sonrasında 6 aya kadar sürebilen bir bekleyiş süreniz olacak. Ben 2 ayda paramı geri alabilmiştim.
Arkadaş harcama yapmamış ki harcama itirazı yapsın. Ne alakası var ki?

Arkadaş harcama yapmamış ki harcama itirazı yapsın. Ne alakası var ki?
Formun ismine değil içeriğine bakın direkt bununla alakalı bölüm var. Bunu işaretleyip yollayacak arkadaş.
1690655282124.png

Papara hesabıma 2400 TL para atacaktım. Parayı yanlış koyduğum için teknik hata tarzı bir şey söyledi. Ne yapmam gerek?
Müşteri hizmetlerine bilgi ver yeterli. Atm' ye koyulan, yatırılan ve çekilen bütün tutarlar dakika dakika kaydedilir. Her türlü geri alırsın paranı, sıkıntı olmaz. 5-6 ay falan da sürmez. 1, bilemedin 2 gün.

Formun ismine değil içeriğine bakın direkt bununla alakalı bölüm var. Bunu işaretleyip yollayacak arkadaş. Eki Görüntüle 1881806
Adam bir yere para yatıramamış zaten, atm yutmuş parayı. Bu olayın gönderdiğiniz şeyle bir ilgisi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı