Akbank ATM kartı yuttu

vens1337

Hectopat
Daha fazla  
Papara blackcard kullanıcısıyım. Bu sabah kartıma para yatırmak için Akbank ATM'sine gittim. Tam parayı yatıracaktım ATM hata verdi ve kartı yuttu. Aynısı kuzenimin başına da geldi. Daha önce başına gelen olduysa ne yapmak gerek yardımcı olabilir misiniz?

Papara blackcard kullanıcısıyım. Bu sabah kartıma para yatırmak için Akbank ATM'sine gittim. Tam parayı yatıracaktım ATM hata verdi ve kartı yuttu. Aynısı kuzenimin başına da geldi. Daha önce başına gelen olduysa ne yapmak gerek yardımcı olabilir misiniz?
Müşteri temsilcisini arayıp kartı iptal ettir ve yenisini göndersinler.

Papara'yi arayıp kayıt açtırın. Ayrıca bir şubeye ait bir ATM ise içeri gidip kartınızın içinde kaldığını ve kartı verip veremiyeceklerini sorabilirsiniz.

Dostum çok bir fikrim yok ancak Akbank müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
Akbank/Müşteri hizmetleri
444 2 525

Sonuç alamazsan Paparanın müşteri hizmetlerini ara.

0850 340 0 340

Benim de başıma geldi. Hiç kimse ile iletişime geçmeden karti hesabimdan sildim. Yeni kart sipariş ettim. Zaten önceden sözleşmeyi imzaladiysaniz ve bilgilerinizi girdiyseniz direkt onayliyorlar.

Benim ininal Kart'ımı yutmustu bildiğim kadarıyla ATM'nin başından ayrılmadan bankayı araman gerekiyor görevli gönderiyorlar diye biliyorum yanlış olmasın ama.

Benim de başıma geldi. Hiç kimse ile iletişime geçmeden karti hesabimdan sildim. Yeni kart sipariş ettim. Zaten önceden sözleşmeyi imzaladiysaniz ve bilgilerinizi girdiyseniz direkt onayliyorlar.
Uğraşmanıza gerek yok yani ben olsam tekrar böyle yaparım, sonuçta ön ödemeli bir kart altı üstü.

Bayram zamanı başıma geldi, bankayla iletişim kuramadığım için kartımı iptal ettirip yeni kart siparişi verdim fakat bankayla iletişim kurup kartını geri alabilirsin, belli bir süre bekletebilirler. Kartı iptal ettirip yeni kart siparişi verebilirsin.

Sana ait olduğunu doğrulamaları vb. gerektiği için bazı bankalar kartı geri vermek için uğraşmıyor. Yeni kart başvurusu yapmanız en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı