Akbank limit yükseltme sorunu

-Jwol-

Hectopat
Yıllardır sistem alma hevesim vardı. Bu sene alacaktım fakat banka sıkıntı çıkarıyor. Hevesimi falan tüm istediğimi kaçırdılar açıkcası. Arıyoruz limit yükseltmek istiyoruz fakat kabul etmiyorlar. Mesaj atıyoruz "limit yükseltme talebine olumlu dönüş yapamıyoruz" diyorlar. Üstelik aylık maaşın yetmesine rağmen. Sistem de sıkıntı olabilir diye düşündüm. Çünkü maaş yetmesine rağmen neden yükseltme yapmıyorlar anlayamadım.

Başka bankalardaki limitiniz ne durumda? Kredi notunuz nasıl?

Üzerinize borç varsa o da etkileyebiliyor.

Arkadaş, kredi kartını soruyor. Belki taksitle alabilir ve bu yüzden Papara önermek doğru değil.

Limit yükselmiyorsa başka bankadan da kredi kartı almayı deneyebilirsiniz. Notunuz biraz iyiyse İş Bankası limiti olabilecek en iyi şekilde vermeye çalışıyor mesela.
Galiba havale olarak 500.000 TL yatırılıyor.
Havale/EFT ile 500.000 TL yatırılabiliyor fakat bankamatikten ayda en fazla 10.000 TL yatırılabilir.

Başka bankalardaki limitiniz ne durumda? Kredi notunuz nasıl?

Üzerinize borç varsa o da etkileyebiliyor.

Hocam, bilmiyorum babamın kartı; benim daha 1 yılım var :D. Bildiğim kadarıyla şimdi 8000 TL limit şimdi ama 12000 TL'ye çıkarmak istiyoruz. Diğer bankaları kullanmıyoruz. Maaş kartı mı değil mi, onu da bilmiyorum. Ev borcu var, o da fazla değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı