Hocam hangi bölüm ona göre değişir. Akdeniz antalyada değilseniz konaklama pahalı olur kyk çıkma garantisi yok. Ama yeri konumu için çok güzel diğerlerini bilmiyorum ama eğitim seviyesi eşitse istediğiniz bölümde Antalya şehrini tercih ederdim.
Hocalarım öncellikle teşekkürler , Ekonometri veya Ekonomi ve Finans okumayı düşünüyorum iibf de yani bölümüm akdeniz üniversitesi anneminde okuduğu üniversite kendiside öneriyor fakat benim pek bilgim yok teşekkürler bilgilendirmeniz için.3nün arasında urap ve dünya sıralamsına göre en iyisi Akdeniz Üniversitesi.
Rica ederim hocam Hayırlısı Olsun şimdiden.Hocalarım öncellikle teşekkürler , Ekonometri veya Ekonomi ve Finans okumayı düşünüyorum iibf de yani bölümüm akdeniz üniversitesi anneminde okuduğu üniversite kendiside öneriyor fakat benim pek bilgim yok teşekkürler bilgilendirmeniz için.
Merhaba @Slaught. Akdeniz Üniversitesi ekonomi ve finans bölümü serik işletme fakültesinde bulunuyor diye biliyorum yani merkez kampüsün dışında bulunuyor. Üniversitenin yanı sıra bölümlerin bulunduğu fakülte veya yüksekokulun konumuna da bakmanızı önerebilirim.
Rica ederim.Akdeniz Üniversitesi yazarsam Ekonometri yazarım. Zaten bunu görmüştüm yine de beni düşünüp bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. <3
Rica ederim.
Ekonometri bölümü bazında Akdeniz Üniversitesi > Bursa Uludağ Üniversitesi > Sakarya Üniversitesi şeklinde diye düşünüyorum.
Hocam bu bölümü okuyacağım diyorsanız illaki mezuna kalmaya çok da gerek yok akdeniz fena değildir. Ama asıl isteğiniz başka bölümlerse mezuna kalın bence.Başka önerdiğiniz bir üniversite var mıdır mezuna kalınmalı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.