Akıllı IoT Kombi Önerisi

E.C.A.'nın kullanma kılavuzunda Android ve iOS uygulamasına dair hiçbir bilgi yok...

Buldum... Uygulama 2021'den beri güncellenmemiş...

iOS uygulaması Mart 2020'den beri kaderine terk edilmiş.

Mevcut evde E.C.a. Var. Suyu bir soğuk bir sıcak verip beni kanser ediyor. Tövbeliyim, yeni evime sokmam.

Hmm.
  • Akıllı oda termostatı vasıtasıyla iOS ve Android uygulamaları ile internet üzerinden kontrol.
Düşünebilirim belki bunu ama bilemiyorum. Viessmann beklentilerimi karşılamazsa belki.

Biraz daha araştırdım ve şu ürünleri buldum:

• Worcester Bosch 4000 > ülkemizde satılmıyor maalesef.
  • Viessmann vitodens 050-W

Alman malı teknik desteği nasıl yedek parça termostat uyumu vs bakmanız lazım.
Ayrıca sanırım Türkiye'ye yeni girdi bu marka.

Alternatif olarak bunu da öneririm.

Mevcut evde E.C.A. var. Suyu bir soğuk bir sıcak verip beni kanser ediyor. Tövbeliyim, yeni evime sokmam.

Hmm.
  • Akıllı oda termostatı vasıtasıyla iOS ve Android uygulamaları ile internet üzerinden kontrol
Düşünebilirim belki bunu ama bilemiyorum. Viessmann beklentilerimi karşılamazsa belki.

Biraz daha araştırdım ve şu ürünleri buldum:

• Worcester Bosch 4000 > Ülkemizde satılmıyor maalesef.
  • Viessmann Vitodens 050-w
Kendim bu cihazı kullanmaktayım. Sizlere de öneririm. Uygulaması ve kullanımı kolay bir cihaz. Ek olarak iOS desteği bulunmakta.
Tekrardan baktım iOS uygulaması pek de iyi değilmiş...

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Kombiyi tasarruf amaçlı mı yoksa kullanım amaçlı mı istiyorsunuz o da var. Kullanım amaçlı ise bu güzel ama tasarruf amaçlı ise 0.2 derecelik termostat ile hem tasarruf hem de konfor sağlayabilirsiniz. Taşınacagiz evde de, petek bağlantısına dikkat edin Recep Bey. Alt alta ya da çapraz bağlantılı olanları, alttan giriş alttan çıkış olarak bağlatin. Alttan alta baglanti hariç diğer bağlantılar yalancı ısınma yapar petegin yarısı ısınır. Yani bunu tesisatcilar inat ile önermese de, Avrupa(bu sekil) ve gerçekten işi bilenler alttan alta bağlantıyı onereceklerdir.

Son düzenleme:
Ürünün detaylarına hakim değilim ama bi' bakın isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı