Akıllı IoT Kombi Önerisi

Recep hocam ECA'da proteus premix modeli en çok tutulan ve arızası az olan kombilerdendir. Kampanyalı döneminde 5 yıl garantisi var. 6 yıl daha ek garanti alabilirsiniz. Eğer odaları ayrı ayrı telefondan kontrol etmek isterseniz Eca'nın akıllı termostatik vanaları var, bunlardan düşünebilirsiniz. Uygulamada haftalık program, eve yaklaştığınızda kombinin ısıtmaya başlaması gibi özellikler var.

Şu an mevcutta olan kombinizle alakalı probleminizde petek modunu kapatın ancak petek vanaları açık olsun. Sıcak suyu yüksek dereceye ayarlayıp musluktan suyu açın, bir süre sonra peteklerin vana giriş kısmı ısınıyorsa valf motoru ve tamir takımı adını verdiğimiz parçalarınızda problem vardır. Sizi sinir edecek büyüklükte bir arıza değil yetkili servisler işinizi çözecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten onu almam lazımmış :( Birisi bana termosifon alacaksın deyince ben de onu araştırdım. Yarın üçüncü konumu açarım 😆
Şofben için bunu öneririm kullanmıştım daha önce.

Belki musluktan sıcak su da akıyordur merkezi bir deneyin. Aldığınız ev konusunda bilginiz bayağı kısıtlı galiba. Görücü usulü mü aldınız evi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı