Akilli mi yoksa klasik saat mi?

useruuskui

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Kendime bir tane kol saati almak istiyordum uzun suredir fakat cok arada gidip geliyorum. Acaba klasik mi akilli saat mi almalıyım diye. Gunluk yasamda kullanilabilecek, bütçe 3000 sinirini cok fazla asmayacak sekilde bir butceniz olsaydi ne tercih ederdiniz?

3000'e akıllı saat alacağına klasik al bence kaliteli bir şey almadıkça pek manası yok.

Günlük yaşamda Akıllı saat daha kullanışlıdır ama bana göre çok garip duruyorlar, ben sırf tarzıma uymuyor diye almam, ama sen böyle düşünmüyorsan alabilirsin, biraz düşünce yapısına bağlı.

Günlük yaşamda akıllı saat daha kullanışlıdır ama bana göre çok garip duruyorlar, ben sırf tarzıma uymuyor diye almam, ama sen böyle düşünmüyorsan alabilirsin, biraz düşünce yapısına bağlı.

Ben de aslinda dikkatimi cok cekmesini istemedigimden dolayi akilli saatlere pek sıcak bakmiyorum, fakat danistigim kimselerin cogundan akilli saat tavsiyesi aldigimdan dolayi buraya da sormak istedim.

Saat konusu açılmış, yardım etmekten zevk duyarım. Quartz mı mekanik bir saat mi düşünüyordunuz? Hangi tarzda bir saat arıyorsunuz? Dalgıç saati, pilot saati veya günlük kullanım için bir saat gibi seçenekler var. Seçimlerinize göre size güzel önerilerde bulunabilirim @useruuskui

Saat konusu açılmış, yardım etmekten zevk duyarım. Quartz mı mekanik bir saat mi düşünüyordunuz? Hangi tarzda bir saat arıyorsunuz? Dalgıç saati, pilot saati veya günlük kullanım için bir saat gibi seçenekler var. Seçimlerinize göre size güzel önerilerde bulunabilirim @useruuskui

Hoş geldiniz efenim. Bu konularda biraz cahilim, kusuruma bakmayin. Sizin tavsiye ettiginiz, hosunuza giden, gunluk kullanim icin is gorebilecek bir saat oneriniz var midir acaba?

Akıllı saatlerin en yararlı özelliği telefon konuşmalarını telefon çıkarmadan halledebiliyorsunuz mesaj yazabiliyorsunuz ya da gelişmiş modellerde sağlığınız hakkında genel bir bilgi alabiliyorsunuz, bu amaçlarda kullanacaksanız akıllı saat, yok ben görünüş isterim derseniz klasik alın bence.

Akıllı saatlerin en yararlı özelliği telefon konuşmalarını telefon çıkarmadan halledebiliyorsunuz mesaj yazabiliyorsunuz ya da gelişmiş modellerde sağlığınız hakkında genel bir bilgi alabiliyorsunuz, bu amaçlarda kullanacaksanız akıllı saat, yok ben görünüş isterim derseniz klasik alın bence.

Bu tarz ozelliklere aslinda cok da ihtiyacım yok; ben sadece gorunusumu tamamlasin, elimi cebime atmadan saatime bakabileyim diye dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı