Akıllı RGB ampul önerisi

Ikea, yapı market ürünlerinin adeta süper market edasında satma hizmeti sunuyor. Bu nedenle fiziksel mağazasında koca koca ürünleri kasaya getiriyor ya da hazırlattırıyorsunuz ve kasada ödeyip evinize kendiniz götürüyorsunuz. Yani aslında yaptığı şey özel ilgi alanı gerektirmeden kurulabilen ürünler satmak ve işçi maliyetinden kaçmak. Bu nedenle taşımacılık, kurulum gibi tüm faaliyetler ücret dahilinde gerçekleştiriliyor. Market sistemi işlediği için de ne kadarlık alışveriş yaparsanız yapın belli bir nakliye ücreti veriyorsunuz. Yani 50 bin liraya çeyiz dizdim bari eşyaları siz getirin bile diyemiyorsunuz. Ürün fiyatı da cidden artmış. Ben ilkini 99 liraya, ikincisini de 119 lira civarına almıştım.
 
Ikea, yapı market ürünlerinin adeta süper market edasında satma hizmeti sunuyor. Bu nedenle fiziksel mağazasında koca koca ürünleri kasaya getiriyor ya da hazırlattırıyorsunuz ve kasada ödeyip evinize kendiniz götürüyorsunuz. Yani aslında yaptığı şey özel ilgi alanı gerektirmeden kurulabilen ürünler satmak ve işçi maliyetinden kaçmak. Bu nedenle taşiMacılık, kurulum gibi tüm faaliyetler ücret dahilinde gerçekleştiriliyor. Market sistemi işlediği için de ne kadarlık alışveriş yaparsanız yapın belli bir nakliye ücreti veriyorsunuz. Yani 50 bin liraya çeyiz dizdim bari eşyaları siz getirin bile diyemiyorsunuz. Ürün fiyatı da cidden artmış. Ben ilkini 99 liraya, ikincisini de 119 lira civarına almıştım.

Bulunduğum yerde ıkea mağazası bulunmadığı için internetten almak istiyorum ama gerçekten bir tık pahalı oluyor. Bunun üzerine ampul da var o da 10-15₺ tutar tahminimce. Ve neredeyse 200₺ civarını buluyor. Sırf masa lambası için 200₺ vermek mantıklı mı gerçekten bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
 
Açıkçası ürünü Ikea mağazası olan bir şehre gidip alıp gelseniz çok daha fazla masrafınız olacak. Eğer imkân yoksa aradaki kargo parasını vermek uzun vadede sizi çok daha mutlu edecektir. Çünkü ürün gerçek anlamda insana konfor ve yer sağlıyor.
 

Dosya Ekleri

  • F3FD7E3A-3130-4351-A6AE-938122D1F301.jpeg
    F3FD7E3A-3130-4351-A6AE-938122D1F301.jpeg
    209,7 KB · Görüntüleme: 189
Açıkçası ürünü ıkea mağazası olan bir şehre gidip alıp gelseniz çok daha fazla masrafınız olacak. Eğer imkân yoksa aradaki kargo parasını vermek uzun vadede sizi çok daha mutlu edecektir. Çünkü ürün gerçek anlamda insana konfor ve yer sağlıyor.

Kapatma düğmesi yok mu? Fişten çekmemiz gerektiğini söyleme lütfen...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı