Akıllı Saat Almak Mantıklı mı ?

Bence çok gerekli cihazlar değil. Bana göre iyi fonksiyonları yok. Daha gelişmesine daha çok var. Bu videoyu izlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Firmaların ''bir de şu alanda bir şey yapayım, belki alırlar'' diye yaptığını düşündüğüm alet. Hiç gerek yok. :)
 
Pebble'ın ilk versiyonu çok da işlevsel değildi. Sadece basit bir saatti diye biliyorum. Bende Sony Smartwatch var ama aldığım ikinci aydan sonra takmadım. Akıllı saatler şu anda bana göre değil.
 
Teknoloji iyi güzelde akıllı saat nedir? Amacı nedir? Gereksiz bir sıkıntı saat dediğin zımbırtı sana günü saati gösterir, birkaç ayda bir ki daha fazlada olabilir pilini değiştirir kullanırsın. Bunlar boş işler. Telefon şarjını kafaya takarken bir de onunla mı uğraşılır? Asla para yatırmayacağım ve yatırtmayacağım bir ürün kategorisi.
 
Saatimi gece çıkarıp şarja takmak istemem ben, gece uyandığımda saat kaç diye nasıl bakacağım :D Gereksiz buluyorum, fakat gelecekte en önemli teknolojilerden birisi olacağına inanıyorum, uzun lafın kısası daha geliştirilmesi gereken bir teknoloji.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı