Akıllı saat gerekli bir şey mi?

İhtiyaçlarınıza göre değişir, misal ben gün içinde yaptığım iş gereği sürekli araç kullanan biriyim, telefon görüşmesi mesaj vesaire gibi şeylerde telefonu elime almadan saat ile bunları halledebiliyorum. Öte yandan spor içinde baya kullanışlı. Burda cevabı sizin vermeniz gerekiyor bu yüzden. Gereklilik demeyelim ama bazı şeyleri kolaylaştırıyor. Olmasa olur mu evet olur.

Hocalarım gerçekten çok kararsızım. Biraz video izledim ve harbi çok hoş saat. Kararsızım, annem ne gerek var oğlum klavyeye zaten var ya sende dedi. Okula gidiyon güzel olur dedi.

Arkadaşlar okullar falan açılıyor. Çok gerekli bir şey mi? Harçlıklarımla almak istiyorum ama kafamda oyuncu klavyesi, mouse vardı. Spora gidiyorum. Okulumuz disiplinli acaba okulda takar mıyım? Alınması gereken bir şey mi?

Benim kullanabileceğim bir şey değil zaten günümüzde 24 saat telefonla geziyoruz ama akllı bileklik sever biriyim spor yaparken veya çalışırken telefona gelen bildirimi görmek güzel akıllı bileklik akıllı saate göre daha rahat. Fiyat olarak da çok daha ekonomik.

Benim kullanabileceğim bir şey değil zaten günümüzde 24 saat telefonla geziyoruz ama akllı bileklik sever biriyim spor yaparken veya çalışırken telefona gelen bildirimi görmek güzel akıllı bileklik akıllı saate göre daha rahat. Fiyat olarak da çok daha ekonomik.
Hocam samsung galaxy watch 5 ile aynı özellikleri taşıyan daha uygun bir saat/bileklik var mıdır?

Eğer okula telefon götüremiyorsan ve aileni araman gerekiyorsa alabilirsin ama bence estetik olarak en saçma aksesuarlardan biri. Eğer amacın saati bir aksesuar olarak kullanmaksa tercihine göre deri yada metal farketmez bir klasik saat alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı