Akıllı tahta kilit uygulaması kodlama

N1ysUS

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar dersinden proje aldıydım, hoca bilgisayarda iyiyim diye bana akıllı tahta kilit uygulaması kodlamamı söyledi.
İstediğim herhangi bir programlama diliylen yapabilirim, bu iş için Python, C, C++ ve C# biliyorum fakat en iyi bildiklerim Python ve C++.
Bu uygulamayı yapmasını nereden öğrenebilirim kodlamayı biliyorum fakat hiç böyle proje üstünde çalışıp uygulama filan yapmadım. Arayüz, otomatik setup vs. olacakmış.
Yapabilir miyim yapamaz mıyım bilmiyorum fakat önce nasıl yapacağımı öğrenebileceğim bir yer olması lazım.

Windows için yapacaksanız WinForms ile yapın gitsin. Ne ile yaparsanız yapın çok kolay kırılabiliyor.
Zaten not önemli değil. Hocaya hiçbirşey bile sunsam 100 vericekmiş. Yaparsam ama diğer okullara satılabiliyormuş, bilgisayarı yükseltmem için güzel fırsat olur.

Windows Forms uygulaması olarak C# ile yapabilirsiniz. Bu konuda deneyimliyim, eskiden malware işleriyle uğraşıyordum. Takıldığınız yerde yazarsınız.
Python ile uğraşmanızı tavsiye etmem akıllı tahtalarda onu çalıştıracak runtime yüklü olmadığı için başınız ağrıyabilir.

GitHub, SourceForge.Net. Buralara bak. Bulabilirsen kaynak kodlarını örnek alırsın.
Pdf, github vs. kaynakların farkındayım fakat nasıl aratmam gerektiğini bilmiyorum. Türkçe kaynak zaten yok, İngilizcem iyi ama ingilizce de nasıl aratıcağımı bilmiyorum. Bir kaynak bulsam çok rahat yaparım gerisini.
Windows Forms uygulaması olarak C# ile yapabilirsiniz. Bu konuda deneyimliyim, eskiden malware işleriyle uğraşıyordum. Takıldığınız yerde yazarsınız.
Python ile uğraşmanızı tavsiye etmem akıllı tahtalarda onu çalıştıracak runtime yüklü olmadığı için başınız ağrıyabilir.
C# çok ileri seviye bilmiyorum c++'ta daha iyiyim fakat böyle yabancı pdf' tir vs. bulmak için ne yapmam lazım? Google'a .pdf yazarak aratıyorum ama alakasız pdf'ler çıkıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı