Akıllı Telefonlar Hakkında Genel İzlenimler & Bazı Öneriler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

  • Bundan sonra her ay böyle videolar yapmayı düşünüyorum.
  • İlk kez YouTube'a böyle video yüklüyorum önerileriniz neler?
 
Yeni başlayan ve amatör biri bence bu kadar uzun videolar kesinlikle çekmemeli. Zaten akıcılık yok insanlar izlerken sıkılıyor video uzadıkça dahada bayıyor. Şahsen videonun konusu ile ilgim olsa sizin videoyu en fazla 2-3 dakka izler devamını izlemeden kapatır başka kişilerin incelemelerine bakınırdım.
Ayrıca videonun başlığı biraz iddiaalı, popüler tanınan bir kanalın incelemesi gibi duruyor "Akıllı telefon tavsiyeleri-öneriler-incelemeler" türevi birşey olsaydı daha mantıklı olurdu sanki.
Kendini geliştirerek bu uğraşı sürdürmeni dilerim. Başarılar.
 
Sen kim oluyorsun da Apple markasını yok sayabiliyorsun? İnsanları yanlış yönlendirmeye hakkın yok, İphone 6 PLUS hepsinden de daha iyi veya üst segmentdekilerle eşit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Apple hayranıyım evet. Yaptığı ürünler çok kaliteli ve kullanışlı. O senin kendi düşüncen. Herke ne beğenirse neyden memnun kalırsa o markayı tercih eder, ayrıca ben senin Andrıid fanı olduğun kadar da Apple fanı değilim, profil resminiz bile Android'in sembolü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bende Windows Phone Fan'ıyım diye Apple'ı yada Google Android'i kötüleyecek değilim herhalde.
En güzel şekilde belirttim dedim ki
Ayrıca Apple iPhone'u neden eklemediği mi sorarsanız kaliteli cihazlar evet ancak ün için düşük özelliklere boş yere para saymanın yanlış olacağını düşünüyorum.
yani her insanın yorumu farklıdır.
 
Sen kim oluyorsunda APPLE markasını yok sayabiliyorsun ? İnsanları yanlış yönlendirmeye hakkın yok, İPHONE 6 PLUS hepsindende daha iyi veya üst segmentdekilerle eşit.

Apple fan boyluğu yapman bir hatadır, herkesin apple alcak parası yoktur, amerikalıların çoğunun bile.

6 Plusın ekranı büyük olması dışında hiçbir artısı yok gözümde. Kronik sorunlarından bahsetmeye bile gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı