Akım korumalı prize ihtiyaç var mı?

Samet07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
Merhaba, hazır sistem aldım ve içindeki PSU anladığım kadarıyla kötü, PSU değiştirmeyi düşünüyordum ve durduk yere 1000 küsur vermekte istemiyorum bunun yerine akım korumalı priz alıp taksam aynı işi görür mü? Ya da kesinlikle PSU mu değiştirmem gerekiyor?
Sistem :

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230409-040211.jpg
    Screenshot_20230409-040211.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hazır sistem aldım ve içindeki PSU anladığım kadarıyla kötü, PSU değiştirmeyi düşünüyordum ve durduk yere 1000 küsur vermekte istemiyorum bunun yerine akım korumalı priz alıp taksam aynı işi görür mü? Ya da kesinlikle PSU mu değiştirmem gerekiyor?
Sistem:

Pek anlamam ama bu yüzden sistemi yananı çok gördüm al sağlam PSU kafan rahat etsin 2 kar edeyim derken 10'luk olma.

Elektronik işi şans işi. Sende Rampage alarak şansını biraz daha azaltmışsın. Ancak forumlarda kulaktan dolma bilgilere bakma. Evet kalitesi çok iyi değil ancak yok patlar, yok C4 bunlar hurafedir. Sen akım korumalı prizini kesinlikle al. Eline para geçerse değişirsin 1-2 sene sonra.

Evin ve binanın elektrik sistemi sağlamsa gerek yok ayrıca akım korumalı prizler ile ilgili bulabilirsem bir makale atacağım.
Yani ortalama bir apartmanda yaşıyorum elektirik sık gitmiyor, bulabilirsen okurum makaleyi

Elektronik işi şans işi. Sende Rampage alarak şansını biraz daha azaltmışsın. Ancak forumlarda kulaktan dolma bilgilere bakma. Evet kalitesi çok iyi değil ancak yok patlar, yok C4 bunlar hurafedir. Sen akım korumalı prizini kesinlikle al. Eline para geçerse değişirsin 1-2 sene sonra.
Peki 1-2 sene idare edermi?

Yani normalde etmesi lazım, ama her elektronik cihaz ilk gündende bozulabilir. Bu Rampage'ye özgü bir şey olmaz.
Yorumlarına baktıgımda kötü değil diyorlar fakat forumlarda c4, el bombası tarzı alaycı yorumlarla cevap veren insanlarda çok. Adam akıllı kullanıpta sıkıntı çeken görmedim desem yeridir

Yorumlarına baktıgımda kötü değil diyorlar fakat forumlarda C4, el bombası tarzı alaycı yorumlarla cevap veren insanlarda çok. Adamakıllı kullanıp da sıkıntı çeken görmedim desem yeridir

Yani C4 falan hurafe, ama Rampage'nin kalitesinin ortalamanın altında olduğuda gerçek. Bende yakında bir sistem almayı düşünüyorum PSU Rampage ileride değiştiririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı