Akıncı Game güvenilir mi?

ARESSTORE

Yoctopat
Daha fazla  
CS2 de bıçağımı satacağım ve İtemsatış'ta ilan koymuştum fakat alıcı bana İtemsatış'ta bakiye yükleyemediğini, yurt dışında yaşadığını ve akıncı game gibi bir sitede bakiyesinin bulunduğunu söyledi. Oradan alacakmış, bu site güvenilir mi bilen var mı? Daha önce al sat yapmış olan veya sorun yaşayan?

CS2 de bıçağımı satacağım ve İtemsatış'ta ilan koymuştum fakat alıcı bana İtemsatış'ta bakiye yükleyemediğini, yurt dışında yaşadığını ve akıncı game gibi bir sitede bakiyesinin bulunduğunu söyledi. Oradan alacakmış, bu site güvenilir mi bilen var mı? Daha önce al sat yapmış olan veya sorun yaşayan?

Hocam site ETBİS kayıtlı ama alıcı sizi dolandırıyor olabilir onu bilemem.

Akıncıgame'in sahibi bile alışveriş yaparken orayı kullanmıyordur, ne tuhaf adammış satan kişi. Ben kendim daha önce 1 2 kere alışveriş yaptım aksaklıklar oldu ve kimse benimle ilgilenmedi, tabii eskidendi bu şuan nasıldır bilmem.

Siteyi inceledim pek fazla satışları yok ve kullanan kişide az pek güvenilir gözükmüyor ancak pek bilgiye sahip olmadığımdan yorum yapmam doğru olmaz şahısın oradan alım satış yapmak istemesi pek mantıklı gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı