Akit, bu kez de “Atatürk Stadyumu” ismini hedef aldı

Konuşmak bile istemiyorum çünkü sakinliğimi koruyamayacağımı biliyorum bu yüzden üstadın bir sözünü bırakacağım; İnsan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim

@Re Malaka burada asıl sorulması gereken, Türk vatandaşı diyorsunuz. Bir insan kendisine bu kadar ayrıcalık tanıyan birisini neden sevmez? Atatürk düşmanlığını yasallastirmayin.

Bir şeyi sevmemek ile ona düşman olmak aynı şey mi? Çok politik konuşuyorsunuz Neyse.

Böyle gericilerin oluşturduğu bir yayın organı anca böyle bir orta doğu ülkesinde barınabilir zaten. Sen ülkenin kurucusu hakkında böyle atıp tutacaksın ve hala var olabileceksin, ya yobazların arasında yaşıyoruz ya da cidden uykudalar.

Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları Türk vatandaşı olarak tanımlanır, bunu öğren. Kimse kimseye bir şey dikte etmiyor, bunlar senin gibilerin uydurduğu şeyler. Türkiye'nin kurucusunun isminin bir stada verilmesinde hiçbir sorun yok, sorun ülkenin kurucusunun isminin bile stada verilmesinden rahatsız olanlardadır.

Atatürk ve Cumhuriyet olmasa adı sanı duyulmayacak boş boş kuduz köpek gibi saldıran "AkİT" den beklenecek hareket. Çok takmamak gerekiyor, tepki vermek zaten istedikleri şey.

Sende yanlış bilgi veriyorsun Atatürk dindarmış ki.

Bir şeyi sevmemek ile ona düşman olmak aynı şey mi? Çok politik konuşuyorsunuz neyse.

Sevmemekle düşman olmak aynı şeydir senin gibiler beğenmiyorsa afganistana gitsin vatanhainleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…