AKK Durumuna Göre İSS Seçimi

thecls

Megapat
Daha fazla  
2019'da AKK kalkıyor. Kaldırıp daha kötü sistem mi gelecek acaba bilemiyoruz. Turkcell Superonline'a geçmek mantıklı mı? 24 Mpbs hız, 75-100 GB değişen AKK ile fiyatları mevcut. Yoksa ocak 2019 beklenmeli mi? Durumlar nedir? Geçilmeli mi beklenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2019'da AKK kalkıyor. Kaldırıp daha kötü sistem mi gelecek acaba bilemiyoruz. Turkcell Superonline'a geçmek mantıklı mı? 24 Mpbs hız, 75-100 GB değişen AKK ile fiyatları mevcut. Yoksa ocak 2019 beklenmeli mi? Durumlar nedir? Geçilmeli mi beklenmeli mi?
Bence mantıklı türk telekom önermiyorum benim sözleşmem bitsin bende turkccele geçicem.

Sadece 1 aylık bir süre kalmışken taahhüt bitse bile 1 ay taahhüt olmadan kullanıp Ocak 2019'daki uygulamaları görmek en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Şu anda hiçbir pakete taahhüt vermek mantıklı gelmiyor bana.

Sadece 1 aylık bir süre kalmışken taahhüt bitse bile 1 ay taahhüt olmadan kullanıp Ocak 2019'daki uygulamaları görmek en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Şu anda hiçbir pakete taahhüt vermek mantıklı gelmiyor bana.
Bende tam tersi düşünüp Kablonet 50 Mbps 100 GB AKK'li paketine geçtim. AKK kalktıktan sonra fiyatlar zamlanacak gibi geliyor bana.

Bende tam tersi düşünüp Kablonet 50 Mbps 100 GB AKK'li paketine geçtim. AKK kalktıktan sonra fiyatlar zamlanacak gibi geliyor bana.

Kullanım durumuna göre mantıklı olabilir. Son 1 yıldır sürekli artan bir şekilde kullanıyorum. En az kullandığım ay 295 GB kullanmışım, ortalaması 300 GB üstü görünüyor. Bu yüzden AKN bitince 156 Mbit'e inmesi çok işime gelmediğinden 100 GB beni kesmiyor. Daha üst bir AKN paketi de önermiyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı