@DeliDivane TurkNet ve Millenicom var, ama şu anda çok fazla kişi internet aldığından bağlamıyorlar. Ben 1 haftadır bekliyorum TT gelsin de bağlantı yapsın diye. Hızlı olsun diyorsan TT, ama ucuz ve taahhütsüz olsun diyorsan TurkNet. Karar senin.
@DeliDivane TürkNet ve Millenicom var, ama şu anda çok fazla kişi internet aldığından bağlamıyorlar. Ben 1 haftadır bekliyorum TT gelsin de bağlantı yapsın diye. Hızlı olsun diyorsan tt, ama ucuz ve taahhütsüz olsun diyorsan TürkNet. Karar senin.
@bados123 bölgeden gölgeye değişiyor kardeşim genelleme yapmak yanlış olur. TürkNet kullandım 6 ay kesinti yaşamadım, en son kutudaki kart arızalandı Türk Telekom alt yapısı olduğu için 1 kişi için değiştirmediler.
Sise tavsiyem kısaca Türk Telekom kullanmayın ne kullanırsanız kullanın.
Superonline kullanıyorum 25 Mbps 89 TL, Türk Telekom'da 100 Mbps 75 TL olması lazım yine de Superonline tercih ettim. (Tüketici olarak sinir hastası olmamak için tercih etmeyin ttyi.)
Kablonet altyapısı varsa direkt Kablonet'e geç.
Alakası yok. Türk Telekom en yüksek fiyatları uygulayan firmadır net. Şu an TürkNet'ten aldığım 75Mbps hızda, kotasız, taahhütsüz bir internet almak istiyorsanız TT ye en az 200 lira bayılmanız gerekiyor. Ben şu an 86TL ödüyorum TürkNet'e.
Bunları söyleyebiliyorum çünkü 3 yıldır tiranlıkları altındayım. Yetti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.